اعلام نرخ مصوب بلیط اتوبوس برای سفر‌های اربعین به مرز چذابه مبلغ و شرایط وام اربعین دانشجویی اعلام شد + جزئیات زمان شارژ کالابرگ الکترونیک دهک‌های چهارم تا هفتم اعلام شد شرایط خرید ارز اربعین در «بله» اعلام شد آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی چند شد؟ دادستان کل کشور: افزایش قیمت برنج در شرایط فعلی به هیچ‌عنوان قابل قبول نیست جزئیات دریافت تسهیلات مسکن کارگری واریز حقوق تیر بازنشستگان از فردا یکشنبه ۲۹ تیر خرید طلای آنلاین شرطی شد + جزئیات قیمت سکه امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / نیم سکه چند شد؟ قیمت طلا امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / طلای ۱۸ عیار چقدر افزایش داشت؟ عبور مصرف برق از ۸۰ هزار مگاوات / استان‌های پر مصرف کدام‌اند؟ قیمت روز خودرو‌های سایپا و ایران خودرو امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ + جدول قیمت سکه پارسیان، امروز ۲۸ تیر ۱۴۰۴ آبفا: ذخایر سد‌های تهران در پایین‌ترین وضعیت خود قرار دارد/ مجتمع‌های مسکونی چند طبقه، مخزن و پمپ نصب کنند

جزئیات تعطیلی ۶ روزه بانک های سراسر کشور

دبیرکل کانون بانک‌های دولتی و نیمه دولتی، از تعطیلی بانک‌ها و موسسات مالی و اعتباری پیرو دستورالعمل ستاد ملی کرونا از صبح دوشنبه ۲۵ مرداد تا پایان روز شنبه ۳۰ مرداد خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۹ - ۲۳ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 14
کد خبر: ۹۸۶۸۵

به گزارش راهبرد معاصر دبیر کل کانون بانک‌های دولتی و نیمه دولتی، از تعطیلی بانک‌ها و موسسات مالی و اعتباری پیرو دستورالعمل ستاد ملی کرونا خبر داد.

علیرضا قیطاسی تصریح کرد: براساس تصمیم ستاد ملی کرونا کلیه بانک ها از دوشنبه 25 مرداد تا پایان روز شنبه 30 مرداد 1400 تعطیل خواهند بود.

وی ادامه داد: بانک‌ها برحسب ضرورت و صلاحدید و تصمیم مدیران عامل بانک‌ها باجه‌های کشیک در شعب مرکزی شهرستان‌ها را در سطح کشور برای رفع نیاز‌های غیرضروری پیش بینی خواهند کرد که از طریق سایت بانک‌ها اطلاع رسانی لازم به عمل می‌آید.

دبیرکل کانون بانک‌های دولتی و نیمه دولتی تاکید کرد: همچنین برقراری سامانه‌های ساتنا و پایا برعهده بانک مرکزی است که هنوز هماهنگی در این زمینه انجام نشده و تا این لحظه تغییری در عملکرد این سامانه‌ها اعلام نشده است.

پشتیبانی ویژه از عابربانک‌ها در ایام تعطیل

دبیر شورای هماهنگی بانک‌های دولتی گفت: در ایام تعطیلات ستاد کرونا، پشتیبانی ویژه از خدمات عابربانک‌ها و همچنین خدمات غیرحضوری بانک‌های دولتی صورت خواهد گرفت.

علیرضا قیطاسی افزود: بنا به مصوبه ستاد ملی کرونا همه ادارات و بانک‌های کشور از صبح روز دوشنبه 25 مردادماه لغایت پایان وقت اداری شنبه سی‌ام مردادماه تعطیل هستند.

وی گفت: شورای هماهنگی بانک‌ها بر این اساس به مدیران عامل تمام بانک‌های دولتی از جمله بانک ملی، سپه، تجارت، ملت و صادرات اختیار داده تا در صورت نیاز و صلاح دید در هر استان و هر شهرستان شعب کشیک را برای کار‌های ضروری بانکی مردم دایر کنند.

قیطاسی افزود: تعطیلی بانک‌ها به این خاطر بوده که مردم به بانک مراجعه نکنند بنابراین اگر شعبه کشیکی از بانک‌ها باز بود دلیل بر مراجعه و انجام کار‌های روزمره بانکی نیست و فقط برای کار‌های بسیار ضروری، برخی شعب کشیک باز خواهند بود.

وی گفت: تمامی خودپرداز‌ها در سراسر کشور از طریق ادارات امور شعب استان‌ها و شهرستان‌ها پشتیبانی می‌شوند و این پشتیبانی با برنامه‌ریزی کامل تا پایان تعطیلات ادامه خواهد داشت.

وی در خصوص انجام عملیات به صورت غیر حضوری هم گفت: تمامی بانک‌ها در سایت‌های خود خدمات غیرحضوری را به صورت غیرحضوری و 24 ساعته انجام خواهند داد و از این بابت هیچ نگرانی وجود نخواهد داشت و اگر کسی مشکلی داشت می‌تواند با شماره تلفن‌های امداد موجود در سایت‌ها تماس بگیرد و به سرعت مشکل آن برطرف شود.

دبیر شورای هماهنگی بانک‌های دولتی در پایان گفت: بر اثر شیوع ویروس کرونا تا به امروز 300 نفر از پرسنل بانکی کشور فوت کرده‌اند و حدود 35 تا 40 هزار نفر هم مبتلا شده‌اند، بنابراین شعب بانک از پرخطرترین جا‌های شیوع ویروس کرونا است که از مردم خواهش می‌کنیم در ایام تعطیل غیر از کار‌های ضروری به هیچ عنوان به بانک مراجعه نکنند و در ایام غیر تعطیل هم تا جایی که امکان دارد از خدمات غیر حضوری بانک‌ها استفاده کنند.

کانون بانک ها و موسسات اعتباری خصوصی نیز اعلام کرد در راستای تصمیم ستاد ملی کرونا مبنی بر تعطیلات سراسری کشور کلیه شعب بانک ها و موسسات اعتباری خصوصی نیز از صبح دوشنبه 25 مرداد تا پایان روز شنبه 30 مرداد تعطیل خواهند بود./تسنیم

کلمات کلیدی: بانک تعطیلی بانک
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار