دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

واکنش ترامپ به وضعیت افغانستان در دولت بایدن

دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا که طرح خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان در دولت وی تهیه و تدوین شده بود در بیانیه‌ای جو بایدن رئیس جمهور فعلی این کشور را در زمینه نحوه اجرای آن به باد انتقاد گرفت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۴ - ۲۵ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 16
کد خبر: ۹۸۸۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس جمهور سابق آمریکا در بیانیه‌ای شدیداللحن تاکید کرد، آنچه بایدن با افغانستان کرد یکی از بزرگترین شکست‌های تاریخ آمریکا را رقم زد.

 

براساس گزارش اسکای نیوز، ترامپ در بیانیه خود تاکید کرده، «آنچه بایدن با افغانستان کرد افسانه‌ای بود و یکی از بزرگترین شکستهای تاریخ آمریکا را رقم زد..»

 

وی در ادامه از جو بایدن خواسته است به خاطر این افتضاح از سمت خود کناره گیری کند.

 

ترامپ گفته، «زمان آن رسیده است که جو بایدن با شرمندگی استعفا کند. این نباید اتفاق بزرگی باشد چرا که از اول هم به طور قانونی انتخاب نشده بود..»

 

همزمان شبکه سی ان ان گزارش داده که بایدن قصد دارد برای توضیح درباره تصمیمش برای خروج نظامیان این کشور از افغانستان طی روزهای آینده با مردم آمریکا صحبت کند.

 

خروج نظامیان آمریکایی و ناتو از افغانستان که منجر به کنترل کامل این کشور به دست نیروهای طالبان شده است انتقادات زیادی را از دولت بایدن و تیم امنیت ملی وی برانگیخته است.

 

ترامپ پیش از این نیز از بایدن انتقاد کرده و گفته بود، جانشینش به‌جای پیروی از برنامه‌ای که دولت او برایش به جا گذاشته بود، از افغانستان فرار کرده است.

 

بایدن در بیانیه‌ای در توجیه تصمیمش درباره افغانستان گفته، باید انتخاب می‌کرده و این جنگ را به پنجمین رئیس‌جمهور آمریکا (از زمان حمله آمریکا به افغانستان) واگذار نخواهد کرد.

 

رئیس‌جمهور دموکرات آمریکا گفت: وقتی رئیس‌جمهور شدم، با یک انتخاب روبرو بودم، توافق (آمریکا با طالبان) را با تمدید کوتاه مدت برای خروج ایمن نیروهای خود و نیروهای متحدانمان دنبال کنم، یا حضورمان را افزایش دهم و سربازان آمریکایی بیشتری را برای جنگ مجدد در درگیری داخلی یک کشور دیگر بفرستم.

 

بایدن افزود: اگر ارتش افغانستان نتواند یا نمی‌تواند کشور خود را حفظ کند، حضور نظامی ایالات متحده یک سال دیگر یا پنج سال دیگر تغییری ایجاد نمی‌کند و حضور بی‌پایان آمریکا در بحبوحه درگیری داخلی یک کشور دیگر برای من قابل‌قبول نبود./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار