بقایی با سفیر هند در تهران دیدار کرد رونمایی روبیو از برنامه‌های آمریکا برای ونزوئلا هشدار مجارستان به اروپا درباره جنگ مستقیم با روسیه ناتو: گرینلند برای استقرار نیرو‌های نظامی بیشتر آمریکا آماده است موضع‌گیری وزیر خارجه لبنان علیه حزب الله: حزب الله باید خلع سلاح و منحل شود گفت‌وگوی واشنگتن و کاراکاس برای صادرات نفت ونزوئلا رئیس جمهوری موقت ونزوئلا: حمله وحشیانه آمریکا، نقض حقوق بین‌الملل بود رسانه عبری: حماس صفوف نظامی خود را ترمیم کرده است وزیر خارجه ونزوئلا: از درخواست روسیه برای آزادی مادورو سپاسگزاریم پیام مکتوب عراقچی به فؤاد حسین غیبت سوال برانگیز ونس در کنفرانس خبری اعلام بازداشت مادورو حاکم شارجه امارات خود را نواده امام علی علیه السلام خواند رودریگز به‌عنوان رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا سوگند یاد کرد نتانیاهو از طریق پوتین به ایران پیام داد: قصد حمله نداریم ایروانی: آمریکا ریاکارانه و با ریختن اشک تمساح مدعی حمایت از مردم ایران است

ورود هواپیمای «غنی» به تاجیکستان صحت دارد؟

تاجیکستان ورود هواپیمای «غنی» به خاک این کشور را تکذیب کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۶ - ۲۵ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 16
کد خبر: ۹۸۸۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت امور خارجه تاجیکستان اطلاعات در مورد این که رئیس جمهور افغانستان از طریق این کشور به کشور سوم پرواز کرده را تکذیب کرد.

 

 وزارت امور خارجه تاجیکستان در بیانیه‌ای اخبار در مورد این که «اشرف غنی» بعد از ترک افغانستان از طریق این کشور به کشور سوم پرواز کرده را تکذیب کرد.

 

در بیانیه وزارت امور خارجه تاجیکستان آمده است: هواپیمای «محمد اشرف غنی» وارد حریم هوایی تاجیکستان نشده و در خاک این کشور فرود نیامده است.

 

وزارت خارجه تاجیکستان همچنین خاطرنشان کرده است که طرف تاجیکی چنین درخواستی از طرف افغانستانی دریافت نکرده است.

 

گفتنی است که پایگاه اطلاعاتی «آسیا پلوس» تاجیکستان به نقل از «سجاد نورستانی»مقام دولتی افغانستان در مورد استعفای غنی و پرواز وی به تاجیکستان خبر داده بود.

 

در این خبر به نقل از نورستانی اظهار شده که رئیس جمهور سابق افغانستان را «حمدالله محب» مشاور امنیت ملی وی و «محمود فضلی» رئیس دفتر ریاست جمهوری همراهی می‌کنند.

 

نورستانی خاطرنشان کرده بود که بعد از تاجیکستان غنی باید به کشور ثالث پرواز کند، اما نام این کشور را اعلام نکرده بود.

 

بنابر گزارش رادیو آزادی، اشرف غنی پس از مدت کوتاهی انتظار در تاجیکستان این کشور را به مقصد عمان ترک کرد.

 

همچنین گزارشاتی منتشر شده بودند که غنی همراه با همسر، رئیس ستاد و مشاور امنیت ملی خود به تاشکند فرار کرده است. اما تا کنون مقامات رسمی ازبکستان این خبر را نه تایید و نه تکذیب کرده‌اند./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار