رای اعتماد به وزرا در صحن مجلس به کجا رسید؟-راهبرد معاصر
عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند سکینه سادات پاد، دستیار رئیس‌جمهور از سمت خود کنار رفت؟ هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا مشخص شدند جمعی از مداحان اهل بیت با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند علم‌الهدی: اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای آنان را پیام توئیتری پزشکیان به السیسی خطیب نماز جمعه تهران: بسترسازان نابودی زیرساخت‌های سوریه پاسخگوی امت اسلامی باشند الحاق شناور‌های بسیار پیچیده و تسلیحات ویژه به نیروی دریایی ارتش فرمانده سپاه خراسان‌جنوبی: آخرین نفری که خط مقدم نبرد با تکفیری‌ها در سوریه را ترک کرد یک پاسدار بود /برای ارتش سوریه جهاد معنایی نداشت ادای احترام فرمانده کل سپاه پاسداران به مقام شهید سلیمانی لاریجانی: یکی از راهبرد‌های دشمن این است که القاء کند همه خسته هستند و نباید به مردم کاری داشت ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی تا بهمن‌ماه تغییر کرد+ جزئیات نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند وزرای کار و دادگستری وارد شیراز شدند عملیات مشترک مرزبانان ایران و عراق در مقابله با سلاح‌های غیرمجاز

رای اعتماد به وزرا در صحن مجلس به کجا رسید؟

مشاور و رئیس حوزه ریاست مجلس گفت: رای اعتماد به وزرا در صحن مجلس در جلسات 2 یا 3 شیفته خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۹ - ۲۵ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 16
کد خبر: ۹۸۸۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ مشاور و رئیس حوزه ریاست مجلس گفت: در هفته آینده جلسات فشرده صحن علنی مجلس برای رای اعتماد به وزرا به صورت 2 یا 3 شیفته برگزار خواهد شد.

 


 شورای هماهنگی مجلس شورای اسلامی، صبح امروز (دوشنبه، 25 مردادماه) با حضور ریاست مجلس، رؤسای کمیسیون ها، رئیس دیوان محاسبات کشور و معاونان رئیس مجلس برگزار شد.

 

بابک نگاهداری مشاور و رئیس حوزه ریاست مجلس درباره اهم مباحث مطرح شده در این نشست، گفت: این نشست پیرامون نحوه رسیدگی به خط مشی و اصول کلی برنامه دولت سیزدهم و صلاحیت وزرای پیشنهادی بود.

 

وی افزود: مجلس یازدهم برای اولین بار با راه اندازی سامانه رای اعتماد و بارگذاری برنامه و سوابق هریک از وزرای پیشنهادی بر روی این سامانه و همچنین تبیین و تعریف شاخص های ارزیابی سوابق و برنامه وزرا، امکان ارزیابی دقیق و کارشناسی شده و نیز نمره دهی نمایندگان به هر یک از شاخص ها برای وزرای پیشنهادی را فراهم کرده است.

 

مشاور و رئیس حوزه ریاست مجلس تصریح کرد: در این دوره با برنامه ریزی دقیق برای حضور کلیه وزرا در کمیسیون ها و فراکسیون های ذی ربط، در قالب یک جدول، برنامه ای منسجم طراحی و به دولت اعلام شد و حضور وزرا در کمیسیون های تخصصی طبق همین جدول انجام می شود.

 

نگاهداری اضافه کرد: این هفته جلسات فشرده کمیسیون های تخصصی مجلس برای بررسی برنامه وزرای پیشنهادی که در مجموع حدود 270 جلسه است، برگزار می شود تا نمایندگان نسبت به کابینه پیشنهادی شناخت پیدا کنند و در هفته آینده نیز جلسات فشرده صحن علنی مجلس برای رای اعتماد به وزرا به صورت 2 یا 3 شیفته برگزار خواهد شد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر