پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

دیدار و گفت و گوی ظریف با فرستاده ویژه وزارت امور خارجه چین درباره افغانستان

 «ویوه شیائو یونگ» فرستاده ویژه وزارت امور خارجه چین در امور افغانستان که به تهران سفر کرده، امروز (دوشنبه) با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان دیدار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۰ - ۲۵ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 16
کد خبر: ۹۸۸۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیر امور خارجه در دیدار فرستاده ویژه چین موضوع بی جا شدگان در تحولات اخیر افغانستان و هجوم آنها به سوی کشورهای همسایه را یکی از ضروری ترین موضوعاتی خواند که با توجه به شرایط همه گیری کرونا نیازمند توجه جدی است.

 

در این دیدار آخرین تحولات و دیدگاه دو کشور همسایه افغانستان مورد گفتگو و تبادل نظر قرار گرفت.

 

ظریف در ابتدای این دیدار با تبریک پنجاهمین سالروز آغاز روابط دیپلماتیک دو کشور مراتب تشکر و قدردانی خود و دولت جمهوری اسلامی ایران در زمینه تامین واکسن از سوی دولت چین را به طرف چینی اعلام کرد.

 

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین با تشریح دیدگاه جمهوری اسلامی ایران در خصوص تحولات اخیر در افغانستان، حمایت کشورمان از شورای هماهنگی انتقال صلح آمیز قدرت در افغانستان را با هدف جلوگیری از هرگونه تشدید خشونت و وقوع جنگ در شرایط جاری افغانستان مورد تاکید قرار داد.

 

ظریف موضوع بی جا شدگان در تحولات اخیر افغانستان و هجوم آنها به سوی کشورهای همسایه را یکی از مهمترین و ضروری ترین موضوعات برگرفته از تحولات افغانستان خواند که خصوصا با توجه به شرایط دشوار همه گیری کرونا نیازمند توجه جدی است.

 

و یوه شیائو یونگ فرستاده ویژه وزارت امور خارجه چین در امور افغانستان نیز در این دیدار با تبریک پنجاهمین سالروز آغاز روابط سیاسی دو کشور همکاریهای راهبردی دو کشور در حوزه های مختلف را با اهمیت توصیف کرد و دیدگاه کشورش در خصوص تحولات افغانستان را تشریح و ضرورت همکاری کشورهای منطقه خصوصا همسایگان افغانستان را مورد تاکید قرار داد.

 

به گزارش فارس، ظریف شب گذشته نیز از تشکیل شورای هماهنگی توسط رهبران افغانستان استقبال کرد.

 

وزیر امور خارجه قبل از آن نیز با بیان اینکه ابتکار برادران در شورای هماهنگی و دیگر رهبران افغانستان می‌تواند زمینه‌ساز گفت‌وگو و انتقال مسالمت‌آمیز به صلح پایدار باشد، اعلام کرد ایران به کوشش خود برای مصالحه در افغانستان ادامه می‌دهد./فارس

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار