به گزارش راهبرد معاصر؛ در ماه مبارک رمضان آش ها گزینه بسیار خوبی برای یک افطار خوشمزه و مقوی می باشند زیرا آش ها از حبوبات و سبزیجات تهیه شده و برای بدن بسیار مفید می باشند همچنین حلواها نیز به دلیل مواد استفاده شده در آن هم مقوی بوده و هم خومشمزه به همین دلیل تصمیم گرفتیم سه نوع از بهترین آش ها و حلوا را که بسیار پر طرفدار هستند برای شما جمع آوری کنیم که عبارت است از آش رشته، شله زرد، حلوا آرد گندم همراه ما باشید.
آش رشته یکی از آش های اصیل و خوشمزه ایرانی که در بیشتر ایام سال تهیه می شود و بسیار پر طرفدار است و گزینه یک دورهمی جذاب می تواند باشد.
در طرز تهیه آش رشته ابتدا باید حبوبات را از شب قبل خیس کنید سپس حبوبات را جداگانه با مقداری آب پخته و ابکش کنید سپس پیاز را خرد کنید و به همراه کمی ر وغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک و شیشه ای شود و بعد فلفل سیاه افزوده و در ادامه حبوبات پخته را اضافه کنید و بعد آب جوش اضافه کنید و در ادامه عدس را نیز افزوده و بگذارید تا عدس نیز پخته شود در ادامه سبزی آش را اضافه کنید و بگذارید تا سبزی پخته شود سبزی آش به طور کامل پخت رشته آشی را اضافه کنید تا رشته هم پخته شود و جا بیفتددر ادامه کشک را هم به آش اضافه کنید و به خوبی با دیگر مواد مخلوط کنید. بعد از اضافه کردن رشته نمک آش را اندازه کنید و بعد از جا افتادن آش نعنا داغ و سیر داغ تهیه کنید و بگذارید و با آش تزئین نوش جان کنید.
شله زرد یکی از آش های سنتی ایرانی می باشد که در مراسمات مذهبی بسیار پر کاربرد است و طعم و مزه بسیار خوبی دارد و می توانید برای عصرانه و یا ماه رمضان تهیه کنید.
در طرز تهیه شله زرد ابتدا باید برنج را پاک کنید و به همراه کمی گلاب و زعفران خیس کنید و بعد بادام ها را نیز 1 ساعت قبل از شروع با گلاب و اب خیس کنید وداخل یک قابلمه 6 الی7 پیمانه اب ریخته و بگذارید تا جوش بیاد و برنج را داخل آب ریخته و بعد از جوش آمدن کف روی برنج را بگیرید و بگذارید تا شکفته شود سپس زعفران دم کرده را اضافه کنید و هم زده تا خوب رنگ بگیرید سپس کره را افزوده و هم بزنید در ادامه شکر اضافه کرده و هم بزنید تا دانه های شکر ذوب شود صبر کنید تا شله زرد غلیظ بشه و بعد خلال بادام خیس خورده را اضافه کنید. چند جوش که زد و پخت شله زرد رو به اتمام بود گلاب و عرق هل رو اضافه و هم بزنید و بگذارید چند دقیقه روی حررات بماند و بعد خاموش کنید و برای 20 دقیقه شله زرد را دم بگذارید سپس سرو کنید و با دارچین و خلال تزئین کنید. نوش جان
حلوا ها یکی از مقوی ترین میان وعده می باشند و در واقع نوعی شیرینی ایرانی می باشد که در مراسمات مذهبی بیشتر تهیه می شود.
در طرز تهیه حلوا ابتدا باید شربت را آماده کنید برای تهیه شربت داخل یک قابلمه 2 پیمانه آب گلاب را به همراه شکر و پودر هل به قابلمه اضافه کنید و مواد را هم بزنید.پس از اینکه شکر حل شد زعفران دم کرده را به قابلمه اضافه کنید و از روی حرارت بردارید در ادامه آرد را دو بار الک کنید وداخل تابه کمی تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود، روغن را داخل یک قابلمه ریخته و بگذارید تا داغ شود سپس روغن را به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا روغن به خورد آرد برود و بعد شربت را اضافه کنید و هم بزنید تا حلوا خودش را بگیرد و آن را گهواره کنید تا وسط قابلمه حلوا جمع شود سپس داخل دیس کشیده و با خلال و پودر گل تزئین کنید.