تشخیص کرونا با نوک مداد!-راهبرد معاصر
زمان خداحافظی دیوید تیلور مشخص شد! سپاه پاسداران بیانیه صادر کرد: جزئیات برگزاری مراسم‌های بزرگداشت شهید سردار نیلفروشان بیانیه مهم حزب‌الله درباره مرحله جدید مقابله با رژیم صهیونیستی: منتظر روز‌های آینده باشید عکس | واکنش صاحب خانه‌ای که یحیی السنوار در آن به شهادت رسید عراقچی در بدو ورود به ترکیه: اکنون در منطقه درک مشترکی وجود دارد | مسائل باید مسالمت‌آمیز حل شود کشف غار ماقبل تاریخ در گیلان ناترازی مسکن به ۷ میلیون واحد رسید وزیر خارجه ترکیه: احتمال درگیری میان تهران و تل آویو بالاست محسن رضایی: ایران به دنبال جنگ نیست قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۲۷ مهرماه ۱۴۰۳/ سقف مقاومتی سکه شکست خطیب زاده: ما برنامه نظامی هسته‌ای را دنبال نمی‌کنیم | خویشتن داری در برابر اسرائیل دیگر کارساز نیست ورود سامانه جدید پربارش به ایران | سرمای شدید و بارش در این مناطق بهترین بازیکنان تاریخ از نگاه مارکا | مسی در پله اول؛ مارادونا پنجم وقوع زمین لرزه‌ای به بزرگی ۴.۳ ریشتر در استان گلستان ثبت ۲ شکایت جواد نکونام از استقلال + جزئیات

تشخیص کرونا با نوک مداد!

محققان دانشگاه پنسیلوانیا در آمریکا با استفاده از یک آزمایش الکتروشیمیایی جدید و با الکترود‌های ساخته شده از جنس گرافیت موفق به توسعه یک آزمایش تشخیصی کرونا شدند که در مدت ۶.۵ دقیقه، کرونا را با استفاده از نمونه بزاق با دقت ۱۰۰ درصد تشخیص می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۰ - ۲۷ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 18
کد خبر: ۹۹۱۲۳

به گزارش راهبرد معاصر، تاکنون بیش از چهار میلیون نفر در سراسر جهان جان خود را بر اثر ابتلا به ویروس کرونا از دست داده‌اند.

آزمایش‌های تشخیصی کنونی نه تنها پرهزینه و زمان‌گیر هستند؛ بلکه استفاده از آنان در نقاط دور افتاده و کشور‌های فقیر وجود ندارد. یکی از چالش‌های دیگر این آزمایش‌ها، بی دقتی آنان است؛ به همین دلیل محققان همواره به دنبال روش‌های دقیق و کم‌هزینه برای تشخیص کووید ۱۹ هستند.
محققان دانشگاه پنسیلوانیا با استفاده از یک آزمایش الکتروشیمیایی جدید و با الکترود‌های ساخته شده از گرافیت موفق به توسعه یک آزمایش تشخیصی کرونا با ۱۰۰ درصد دقت شده‌اند. گرافیت ماده‌ای است که در نوک مداد استفاده می‌شود و به وفور و با کمترین هزینه وجود دارد.
بر اساس آمار هزینه این آزمایش حدود ۱.۵۰ دلار هزینه دارد و تنها ۶.۵ دقیقه طول می‌کشد که ویروس کرونا را تشخیص دهد. دقت این آزمایش با استفاده از نمونه بزاق ۱۰۰ درصد و با استفاده از نمونه بینی ۸۸ درصد گزارش شده است. این آزمایش جدید LEAD نام دارد و بر مبنای روش تشخیصی قبلی همان محققان که RAPID نام دارد، توسعه یافته است. تفاوت این دو آزمایش در موادی است که برای ساخت الکترود‌ها استفاده می‌شود.
در توسعه هر دو آزمایش RAPID و LEAD از یک اصل الکتروشیمی استفاده می‌شود. در واقع برای تشخیص ویروس نمودار‌های حاصل مورد بررسی قرار می‌گیرد. به زبان ساده می‌توان گفت با توجه به ارتفاع نمودار می‌توان فهمید که ویروس کرونا در نمونه وجود دارد یا خیر؛ به این صورت که اگر پروتئین تاجدار SARS-CoV-۲ که عامل کروناست در نمونه وجود داشته باشد، به الکترود متصل شده، سیگنال منتشر شده را مهار می‌کند و اصطلاحا پیک (قله) کوچکتری در نمودار پدیدار می‌شود.
محققان در تلاشند تا با جذب شرکای اقتصادی، این آزمایش را وارد مراحل بالینی کنند. انتظار می‌رود این روش در آینده‌ای نزدیک برای تشخیص سایر بیماری‌های مسری کاربرد داشته باشد.
نتایج این مطالعه در نشریه PNAS منتشر شده است./ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار