رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

واکسن ایرانی زمین بازی را عوض کرد

واکسن ایرانی زمین بازی را عوض کرد معاون اسبق کاخ سفید اعلام کرده است ساخت واکسن کرونا در ایران زمین بازی را عضو کرده و با تولید این واکسن، واردات واکسن به ایران تسهیل شده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۰ - ۲۷ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 18
کد خبر: ۹۹۱۲۷
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر فرانک فن هیپل معاون اسبق کاخ‎ سفید درباره تولید واکسن کرونا در ایران گفته است: شرایط واردات واکسن از تیرماه، همزمان با ساخت واکسن ایرانی، برای ایران تسهیل شد. پیش از آن شرایط واردات واکسن برای ایران در عمل وجود نداشت.

همچنین استفن لندمن، نظریه ‎پرداز آمریکایی گفته است: با تولید واکسن در داخل ایران و شکست سیاست امریکا در این خصوص، دولت بایدن نیز چاره‎ای جز تسهیل واردات واکسن از سوی ایران نداشت. در واقع این اقدام دولت بایدن از سر انسان دوستی نیست؛ بلکه به خاطر موفقیت ایران در تولید واکسن است./فارس

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
محمد قاسمی
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۰۷ - ۱۴۰۰/۰۵/۲۸
0
0
خبر فیکه پاکش کنید
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار