ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

پیش بینی بورس در هفته آینده

به نظر می‌رسد در هفته پیش رو باز هم شاهد روند مثبت شاخص و نمادهای شاخص‌ساز بازار باشیم.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۲ - ۲۸ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 19
کد خبر: ۹۹۲۳۹

به گزارش راهبرد معاصر بازار سرمایه در هفته‌های گذشته روند مثبت و صعودی را در پیش گرفت. تحرکات مثبت بازار در روزهای گذشته شاخص کل بورس را به ۱٫۵ میلیون واحد رساند.

در هفته‌ای که گذشت بازار سهام تنها دو روز معاملاتی داشت و بازدهی بازار در این مدت یک درصد بود. شاخص کل در روز اول هفته روندی نزولی داشت ولی در روز یکشنبه با ۲۰ هزار واحد رشد به کار خود پایان داد. نمادهای پالایشی و شستا هم بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص کل بورس در این دو روز داشتند.

اما حالا با توجه به تعطیلی پیش آمده به دلیل شیوع کرونا، معاملات بورس هم متوقف شده است. به نظر می‌رسد در هفته پیش رو باز هم شاهد روند مثبت شاخص و نمادهای شاخص‌ساز بازار باشیم.

به نظر برخی از کارشناسان بازار سرمایه مثل نیما میرزایی روند بازار هفته آینده مانند هفته گذشته خواهد بود. همچنین روند شاخص کل مثبت و صعودی است. او درباره گروه‌های پیش‌رو در بازار هفته آینده  هم گفت: نمادهای بزرگ و شاخص‌ساز بازار سهام می‌توانند روند قابل قبولی را داشته باشند.

اما دیگر کارشناس بازار سهام، مریم محبی هم در گفتگو با تجارت‌نیوز گفت: بازار در هفته آینده به دلیل بالا رفتن نرخ دلار در نتیجه تحولات افغانستان و بیم بازار از  اعمال سیاستهای کنترلی در بازار به دنبال نهایی شدن نام وزرای پیشنهادی کابینه ، سردرگم خواهد بوند.

وی در این باره افزود: به نظر می‌رسد بازار هفته آینده با شوک انتخاب وزرای کابینه همراه باشد.این شوک‌های هیجانی زمانی به بازار وارد شده است که هفته گذشته شاخص به مقاومت روانی ۱٫۵ میلیون واحدی رسید. به همین دلیل هفته آینده زمان مناسبی برای نوسان‌گیری‌های کوتاه مدت خواهد بود.

محبی در بخش دیگری گفت: اگر در قیمت دلار شاهد ثبات نسبی باشیم، انتخاب سهام‌های مناسب به عنوان واچ لیست، برای هفته آینده راحت‌تر خواهد بود. همچنین هفته آینده گروه‌های بانکی، فلزی و پتروشیمی می‌توانند بیشترین تاثیر را در روند کلی شاخص کل و هم‌وزن بگذارند./تجارت نیوز

مطالب مرتبط
ارسال نظر