رسیدگی به ۸۹ پرونده کثیرالشاکی برداشت غیرمجاز اینترنتی موافقت رهبر انقلاب با عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات جمعی از محکومان دادگاه‌ها یکطرفه شدن جاده چالوس از ساعت ۱۲ امروز رگبار باران و وزش باد در برخی استان‌ها/دما در نیمه شرقی کاهش می‌یابد وضعیت آب‌ و هوا و جاده‌ها، امروز ۶ فروردین ۱۴۰۴؛ ترافیک سنگین در محور چالوس و آزاد راه تهران - شمال جانشین فرمانده انتظامی: وجود اتباع خارجی غیر مجاز بسیار خطرناک است و جرم محسوب می‌شود مقام‌های بهداشتی: میزان ابتلا به سل پس از همه‌گیری کووید به شکل نگران‌کننده‌ای افزایش یافته است توقف سفر‌های دریایی؛ تردد مسافری به هرمز و قشم ممنوع شد پیش‌بینی وضعیت هوا طی چند روز آینده افزایش تلفات جاده‌ای در نوروز؛ ۳۳۴ فوتی و بیش از ۸۳۰۰ مجروح ساعت کاری ادارات و بانک‌ها از ۵ فروردین ۱۴۰۴ اعلام شد هواشناسی ایران ۵ فروردین؛ هشدار بارش‌های رگباری و کاهش دما در ۸ استان شرایط جدید رتبه‌بندی مدارس / برنامه ارتقای کیفیت مدارس بارش باران و رعد و برق در برخی استان‌ها/ وزش باد شدید در نیمه شرقی کشور تمدید محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمال تا ۱۶ فروردین

جریمه یک میلیونی خودرو‌های غیربومی در مسیر‌های خروجی+ جزئیات

درصورتی‌که خودرو‌های غیربومی در مناطق مختلف استان مشاهده شوند از سوی ماموران پلیس‌راه و دوربین‌های نظارتی یک میلیون تومان جریمه می‌شوند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۷ - ۲۹ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 20
کد خبر: ۹۹۲۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرپرست پلیس راه مازندران با اشاره به پیش‌بینی افزایش حجم ترافیک در محورهای شمال، گفت: درصورتی‌که خودرو‌های غیربومی در مناطق مختلف استان مشاهده شوند از سوی ماموران پلیس‌راه و دوربین‌های نظارتی یک میلیون تومان جریمه می‌شوند.



هادی عبادی امروز درباره وضعیت تردد در محورهای شمال اظهار کرد: در حال حاضر شاهد تردد عادی و روان خودروها در محورهای شمال هستیم ولی از بعدازظهر باتوجه به ورودی‌ها و همچنین تردد به سمت ییلاق‌ها وضعیت ترافیک پرحجم خواهد شد.

 

وی افزود: با توجه به پیش‌‌بینی افزایش حجم ترافیک گشت‌ها در مسیرهای خروجی فعال خواهند شد و بحث اعمال قانون را در دستور کار دارند.

 

سرپرست پلیس راه مازندران بیان کرد: درصورتی‌که خودرو‌های غیربومی در مناطق مختلف استان مشاهده شوند از سوی ماموران پلیس‌راه و دوربین‌های نظارتی یک میلیون تومان جریمه می‌شوند.

 

این مسؤول با تاکید بر اینکه تشدید ممنوعیت‌ها باقوت در محورهای شمال درحال اجرا است، خاطرنشان کرد: محورهای شمال هم توسط ماموران و هم توسط دوربین‌ها پایش می‌شوند.

 

عبادی یادآور شد: پرهیز از ترددهای غیرضروری در محورهای شمال کماکان مورد تاکید پلیس است./فارس

 

ارسال نظر
آخرین اخبار