مدارس ابتدایی این استان‌ها چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ مجازی شد وزارت بهداشت: پیش‌بینی می‌شود که یک پیک دیگر بیماری‌های تنفسی در پیش داشته باشیم پاسخ پلیس به انتشار محتوای جعلی مرتبط با QR گواهینامه رانندگی سقف پاداش خدمت بازنشستگان دولت ۱۴۰۴ کارمندان و فرهنگیان + نحوه محاسبه پاداش پایان خدمت اطلاعیه مهم برای داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ و فرهنگیان شرط آموزش و پرورش برای تعطیلات زمستانی آلودگی تهران ماندگار می‌شود بازداشت یکی دیگر از اعضای شورای شهر کرمانشاه/ صدور قرار تأمین برای ۱۳ نفر از عوامل شهرداری و شورا باند فساد سازمان‌یافته در شهرداری بجنورد متلاشی شد توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟

خروج فوری پلاک های غیر بومی از مازندران

سرپرست پلیس راه استان مازندران از لزوم خروج فوری پلاک های غیر بومی از مازندران ظرف مدت ۲۴ ساعت خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۸ - ۲۳ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 14
کد خبر: ۹۸۶۸۸

به گزارش راهبرد معاصر سرپرست پلیس راه استان مازندران از ممنوعیت ۲ هفته‌ای ورود پلاک های غیر بومی به استان مازندران و فرصت ۲۴ ساعته برای خروج پلاک های غیر بومی از استان خبر داد.

سرهنگ هادی عبادی سرپرست پلیس راه استان مازندران با اشاره به اعلام ممنوعیت در راه‌های مواصلاتی در سراسر کشور و به دنبال آن ممنوعیت ورود به استان مازندران، اظهار کرد: از ساعت ۱۲ فردا یکشنبه، ممنوعیت ورود به استان مازندران اجرایی می‌شود و این ممنوعیت تا صبح روز شنبه ۶ شهریور ادامه دارد.


وی با تاکید بر جلوگیری از ورود هرگونه پلاک های غیر بومی اعم از خوش نشین‌ها و غیره در استان خاطر نشان کرد: تمام خوش نشین ها و پلاک های غیر بومی که در استان حضور دارند تا ۲۴ ساعت فرصت خروج از مازندران را دارند و در صورت مشاهده‌ی پلاک های غیر بومی در مازندران علاوه بر جریمه  یک‌میلیون تومانی، از تردد انها جلوگیری به‌عمل خواهد آمد.


سرپرست پلیس راه استان مازندران افزود: در حال حاضر محدودیت سرعت در حال اجرا شدن است اما از فردا ظهر ممنوعیت تردد اجرایی خواهد شد و از ورود پلاک های غیر بومی ممانعت به عمل خواهد آمد./آخرین خبر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار