اسامی و تصاویر شهدای عملیات سراوان واکنش مقام دولت سیزدهم به ادعا‌های بلاگر اقتصادی در گفت‌و‌گو با علی ضیا درباره آموزش اقتصاد هلاکت 5 تروریست در عملیات سپاه در سراوان فوری/ شنیدن شدن صدای دو انفجار در قشم خبر خوش درباره آخرین وضعیت ماهی‌گیران ایرانی بازداشت شده در امارات + جزئیات پزشکیان در مجمع اقتصادی بریکس: برای ساختن اقتصاد عادلانه می‌کوشیم عراقچی: جهان روزبه‌روز به نظام مالی آمریکا بی‌اعتمادتر می‌شود تأکید پزشکیان بر تداوم اجرای توافقات با هند عارف: از پیروزی‌های ملت قهرمان یمن خرسندیم پزشکیان قبل از عزیمت به هند: بریکس ظرفیت مقابله با یکجانبه‌گرایی است عراقچی:مردم آمریکا نباید هزینه جنگ‌های اسرائیل را بپردازند وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد

وضعیت معیشت معلمان و فرهنگیان در دوره وزیر جدید آموزش و پرورش

وضعیت معیشت معلمان و فرهنگیان در دوره وزیر جدید آموزش و پرورش نماینده مجلس در جلسه بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی کابینه دولیت سیزدهم گفت: وضعیت معلمان و فرهنگیان با حضور باغگلی در آموزش و پرورش بهتر می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۹ - ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 21
کد خبر: ۹۹۳۶۱

به گزارش راهبرد معاصر, نماینده زابل و زهک در مجلس شورای اسلامی گفت: وزیر پیشنهادی دولت اقدامات خوب و ارزشمندی را در راستای تعالی آموزش و پرورش خواهد داشت و وضعیت معلمان و فرهنگیان با حضور باغگلی در آموزش و پرورش بهتر می‌شود.

 


محمد سرگزی عضو مجمع نمایندگان سیستان و بلوچستان با اشاره به بررسی برنامه ‌های وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش اظهار کرد: نحوه مدیریت آقای رئیسی در مجموعه های مختلف و اعتماد به نیروهای گام دومی انقلاب چه در قوه قضائیه و چه در آستان قدس رضوی نشان داد که عملکرد افرادی که انتخاب شدند در مقایسه با افرادی که سالیان سال در آن حوزه کار کردن بهتر است.

 

وی افزود: اقدامات نیروهایی که با گفتمان گام دوم انقلاب در قوه قضائیه انتخاب شدند، باعث رضایتمندی مردم از دستگاه قضا در زمان تصدی آقای رئیسی شد.

 

عضو مجمع نمایندگان سیستان و بلوچستان با تأکید بر اینکه کم تجربگی دغدغه ای است که برخی دوستان برای دکتر باغگلی بیان می‌کنند، تصریح کرد: جوانی و کم‌تجربگی نافی توانمندی فرد برای تغییر وضعیت در وزارت آموزش و پرورش نیست.

 

سرگزی با اشاره به مسائلی همچون رتبه بندی معلمان، افزایش کیفیت آموزش، معیشت فرهنگیان و مشکلات ناشی از اپیدمی کرونا گفت: بسیاری از مدیران با سوابق طولانی در آموزش و پرورش نتوانستند در این زمینه موفق باشند.

 

وی ادامه داد: چندین جلسه با دکتر باغگلی داشتم و برنامه‌های ایشان را دیدم و با عزم جزمی که از ایشان سراغ کردم مطمئن هستم اقدامات خوب و ارزشمندی را در راستای تعالی آموزش و پرورش خواهد داشت.

 

نماینده مردم زابل و زهک در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: قطعاً معلمان و فرهنگیان عزیز با مدیریت باغگلی در زمان کوتاهی از شرایط بهتری برخوردار می شوند./فارس

 

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار