سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد

دریادار خانزادی: ناو کنارک بازسازی شده است

دریادار خانزادی: ناو کنارک بازسازی شده است فرمانده سابق نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه ناو کنارک با ترکیب جدید و بهره گیری از موتورهای قدرتمند به عنوان یک ناو موشک انداز بازسازی شده است، گفت: تقریبا همه ناوشکن‌های ما به استثنای سبلان به طور کامل سیستم رانش‌شان تغییر کرد و ظرفیتی بوجود آمد که ناوشکن‌های ما بیش از ده گره دریایی سرعت پیدا کردند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۰ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 22
کد خبر: ۹۹۵۱۱

به گزارش راهبرد معاصر امیر دریادار حسین خانزادی فرمانده سابق نیروی دریایی ارتش در مراسم معارفه و تکریم فرماندهان جدید و سابق نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: روزی که فرمانده کل ارتش بنده را جهت فرماندهی نیروی دریایی احضار کردند به بنده گفتند یکی از ارزش‌هایی که موجب انتخاب شما در این سمت شد؛ این بود که در صف هیچ صنفی نایستادید و همواره در سلسله مراتب فرماندهی و تبعیت از فرماندهی معظم کل قوا قرار داشتید و امروز نیر بنده از این حیث که تدبیر و دستور فرمانده معظم کل قوا اجرا می شود خرسند هستم.

وی افزود:خدارا شاکرم که تا آخرین ساعاتی که این تغییر در نیروی دریایی بخواهد اتفاق بیفتد بنده در همان مسیر سلسله مراتب فرماندهی و تبعیت از ولایت بودم و لحظه ای از این ارزش دور نشدم.

دریادار خانزادی ادامه داد: در این دوره ۴ ساله ظرفیت ها و تلاش های فزاینده ای را برای سازماندهی و ساخت درونی نیروی دریایی که یکی از حوزه های فعالیتی ما محسوب می شد و همواره مورد تاکید مقام معظم رهبری قرار داشت انجام دادیم و در حوزه ساخت درونی بر روی نیروی انسانی اهتمام ویژه‍ای کردیم.

وی با اشاره به اهمیت توجه به تجهیزات در نیروی دریایی گفت: در حوزه تجهیزات سال‍ها بود که موضوع عمردهی انقلابی به تجهیزات و بازسازی و احیا را مد نظر قرار داده و در این راستا گام‌های مناسبی برداشتیم.

فرمانده سابق نیروی دریایی ارتش گفت: در دوره فرماندهی، یک مسئله واضح و روشنی را پیش رو داشتیم که با حرکت شجاعانه نیروی دریایی از خلیج فارس به شرق تنگه هرمز و دریای عمان و در امتداد آن به خلیج عدن این حرکت شکل گرفت؛ چرا که بالغ بر چندین سال بود که این حضور مقتدرانه در این منطقه وجود داشت اما موضوع ناامنی در دریای سرخ موضوعی بود که خطوط مواصلاتی نیروی دریایی و مجموعه شرکت ملی نفت و کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران را به شدت آزار می داد، لذا مجموعه تلاش هایی در این زمینه برای اینکه امنیت برقرار شود شکل گرفت و در نهایت با ورود نیروی دریایی به این منطقه غائله ناامنی تاحد بسیار زیادی فروکش کرد.

وی تصریح کرد: حضور در دریای سرخ نیازمند ایجاد ظرفیت های جدیدی بود و لازم بود که اسکورت مستقیم و همگام با نفتکش ها انجام شود لذا باید سامانه رانش ناوشکن‌ها احیا می‍شد و در این مدت تقریبا همه ناوشکن‌های ما به استثنای سبلان به طور کامل سیستم رانش‌شان تغییر کرد و ظرفیتی بوجود آمد که ناوشکن‌های ما بیش از ده گره دریایی سرعت پیدا کردند.

امیر دریادار خانزادی با بیان اینکه ساخت تجهیزات جدید در راستای حرکت انقلابی که از گذشته در نداجا آغاز شده بود همچنان در این مجموعه تداوم پیدا کرده است افزود: ناوشکن جمهوری اسلامی ایران سهند، ناوشکن دنا و ناو موشک انداز زره، زیردریایی فاتح و ناوبندر مکران از جمله شناورهای بودند که در این دوره به نیروی دریایی ملحق شدند.

وی تصریح کرد: ناوشکن سهند به طور کلی در نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران ساخته شد و امروز وقتی این ناوشکن در اقیانوس ها حرکت می کند، به نوعی ظرفیت های دانشی، علمی، اقتدار نیروی انسانی و انباشتی از دانش و فناوری نیروی دریایی و وزارت دفاع را با خود همراه دارد و به نمایش جهانیان می گذارد.

دریادار خانزادی ادامه داد: حضور نیروی دریایی راهبردی ارتش در آبها و اقیانوس‌ها به نوعی خیز تمدنی جمهوری اسلامی را در دست یابی به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی به نمایش می گذارد.

وی افزود: امروز به برکت انقلاب اسلامی خودمان سازنده تجهیزات مورد نیاز هستیم و با دانش بومی نیز در عرصه دریاها از این تجهیزات استفاده می کنیم.

فرمانده سابق نداجا ادامه داد: اگرچه دشمن تلاش کرد تا انقلاب و نیروهای مسلح و ظرفیت‍های دفاعی جمهوری اسلامی را متوقف کند؛ اما همانطور که می بینیم حرکت نمادین ناوگروه ۷۵ نیروی دریایی ارتش در اقیانوس اطلس، دریای شمال، دریایی کارائیب و خلیج فنلاند به نوعی بیانگر تبلور توانمندی و اقتدار دانش فرزندان این مرز و بوم است.

دریادار خانزادی گفت: امروز دروازه‌ اقیانوس اطلس برای جمهوری اسلامی ایران باز شده است و هیمنه دریانوردی اقیانوسی برای ما شکسته شده و دیگر دور از دسترس نیست.

وی در ادامه با اشاره به بازسازی و احیای تجهیزات نیروی دریایی گفت: کار ساخت ناوشکن دماوند به پایان رسیده است و به دنبال آن بودیم تا در هفته دفاع مقدس این ناوشکن را به ناوگان دریایی کشور ملحق کنیم.

فرمانده سابق نیروی دریایی در خصوص روند بازسازی ناو کنارک گفت: ناوکنارک نیز با ترکیب جدید و بهره گیری از موتورهای قدرتمند به عنوان یک ناو موشک انداز بازسازی شده است و همچنین ناوشکن طلائیه به عنوان‌ اولین شناور خاص نیروی دریایی تمامی منابعش تامین شده و امیدوار بودیم که تا پایان سال به ناوگان نداجا بپیوندد./فارس

کلمات کلیدی: ناو کنارک
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار