حمایت ۱۲۰۰ نفری علما و ریش سفیدان شیعه و سنی سیستان و بلوچستان از سپاه علم الهدی: دولت به تنهایی مسئول حل همه مشکلات نیست معتمدیان: پایتخت نباید با شیوه‌های سنتی اداره شود تسلیت رهبر انقلاب به سقاب اصفهانی پیگیری وضعیت سلامت رضا امیرخانی از سوی رهبر انقلاب کاظم صدیقی: فرزند فاضل من در حال سجده سحری و در برابر تهاجم بی امان رسانه‌ای جان مظلوم و محنت کشیده خود را به جان آفرین تسلیم نمود پزشکیان: دولت فرمایشات رهبری را پشتوانه‌ای محکم برای خود می‌داند اطلاعیه مهم سپاه پاسداران در خصوص عملیات تست سامانه‌های پدافندی در ماهشهر  ستاد کل نیرو‌های مسلح: اقدام دولت استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و رژیم صهیونی است شلیک موشک‌های بالستیک سپاه به سمت مناطقی از کردستان عراق تکذیب شد پزشکیان: در ترویج زیست عفیفانه اقداماتی انجام نشود که به سرمایه اجتماعی کشور آسیب بزند کشف محموله سلاح و مهمات جنگی در ارتفاعات کردستان عذرخواهی استاندار تهران از مردم؛ مازوت سوزی در نیروگاه‌ها نداریم توئیت عبری جدید رسانه رهبر انقلاب: منفورترین سازمان و باند حاکم در دنیا رژیم صهیونی است ابوترابی فرد: باید رئیس جمهور و دولت را یاری کنیم/ سال‌هاست بهره‌وری در ایران صفر است

واکنش به برخی شبهات درباره جلسات نمایندگان مجلس

نماینده دشت آزادگان در مجلس در واکنش به طرح برخی اتهامات علیه نشست‌های نمایندگان مجلس گفت: وزرا بر حسب واقعیات و بر حسب معیارهای قانونی انتخاب می‌شوند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۱ - ۰۲ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 August 24
کد خبر: ۹۹۷۲۴

به گزارش راهبرد معاصر قاسم ساعدی نماینده مردم دشت آزادگان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اظهارت امروز صبح محمود احمدی بیغش در مجلس گفت: اظهارات آقای احمدی بیغش در بحث رأی اعتماد به وزرا که در جلسه امروز مجلس مطرح شدن موجب وهن مجلس است و بین نمایندگان بازخورد منفی دارد.

 

وی افزود: رئیس مجلس جلسات فراکسیونی، کمیسیونی و جلسه با روسای کمیسیون‌ها و همچنین جلساتی را با اعضای دولت دارد و این دلیل بر این نیست که اگر وزرای پیشنهادی با آقای قالیباف نشستی داشته باشند، دال بر موضوع خاصی باشد.

 

نماینده مردم دشت آزادگان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: ویژگی که آقای قالیباف دارد این است که همیشه کار را به نمایندگان محول می‌کند و ما ندیده‌ایم که آقای قالیباف در رابطه با کابینه دولت خدای ناکرده موضع‌گیری شخصی داشته باشد و به طور پنهانی مطلبی را به نمایندگان بگوید.

 

ساعدی خاطرنشان کرد: ما صحبت‌های امروز صبح آقای احمدی بیغش را مردود می‌دانیم و ما از ایشان انتظار داریم که مستند صحبت کند، این گونه صحبت کردن و تکه انداختن و کنایه زدن فقط فضای جامعه را ملتهب می‌کند که این رفتار هم رفتار درستی نیست.

 

وی افزود: اتهاماتی که آقای احمدی بیغش مطرح کرد، بنده حقیقتا مشاهده نمی‌کنم، مجلس هم حرمت خود را نگاه می‌دارد و هم اقتدارش را حفظ می‌کند. نمایندگان در مجلس به نمایندگی از ملت شریف ایران رأی می‌دهد و وزرا بر حسب واقعیات و بر حسب معیارهای قانونی انتخاب می‌شوند.

 

نماینده مردم دشت آزادگان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: وزرایی هم که بر اساس معیارهای مشخص شده صلاحیت لازم را نداشته باشند، نمایندگان ضمن احترام به آنها به این وزرا رأی احترام نخواهند داد و کسی که در تراز کار وزارت نباشد از مجلس رأی اعتماد نخواهد گرفت./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار