بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه

قالیباف: طرح «شفافیت» با اولویت در دستور کار قرار می‌گیرد

قالیباف: طرح «شفافیت» با اولویت در دستور کار قرار می‌گیرد رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر نماینده مردم کاشمر در خصوص ضرورت شفافیت فعالیت‌های نمایندگان گفت: طرح «شفافیت» در کمیسیون آیین‌نامه تقریباً نهایی شده و با اولویت در دستور کار قرار می‌گیرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۱ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 August 23
کد خبر: ۹۹۶۴۵

به گزارش راهبرد معاصر حجت‌الاسلام جواد نیک‌بین نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی بعدازظهر امروز مجلس و در جریان بررسی برنامه‌ها و صلاحیت وزرای پیشنهادی رئیس جمهور، با اخطار اصل 85 قانون اساسی اظهار داشت: سخنگویان کمیسیون‌ها که برای قرائت گزارش کمیسیون درباره وزرای پیشنهادی در جایگاه حاضر می‌شوند قرار نیست وزیر پیشنهادی را تأیید یا رد کنند؛ طبق ماده 202 آیین‌نامه داخلی مجلس کار کمیسیون این است که برنامه‌های وزیر پیشنهادی را با اسناد بالادستی مطابقت داده و مدارک آنها را تأیید کند.

وی ادامه داد: از آقایان عبدالملکی وزیر پیشنهاد تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رستم قاسمی وزیر پیشنهادی راه و شهرسازی تشکر می‌کنم که قول شفافیت در کارهای‌شان را دادند.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس خطاب به رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: از شما استدعا می‌کنم هرچه زودتر موضوع شفافیت را در دستور کار مجلس قرار دهید، چرا که اگر قرار باشد دولتی‌ها شفاف باشند، نمی‌شود مجلس شفاف نشود.

نیک‌بین افزود: شفافیت، تعارض منافع را از بین می‌برد و زمانی می‌توانیم با مسائلی مانند قراردادهای چند 100 میلیاردی و حقوق‌های نجومی مقابله کنیم که خومان شفاف عمل کنیم.

وی خطاب به قالیباف خاطرنشان کرد: از شما که خودتان در جلسات 6 صبح پیگیر موضوع شفافیت بوده‌اید و موافق آن هستید درخواست می‌کنم این موضوع را در دستور کار قرار دهید.

 

پس از تذکر این نماینده محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به وی و در خصوص بخش اول تذکر این نماینده اظهار داشت: تطابق برنامه‌ها و صلاحیت وزیر پیشنهادی با اسناد بالادستی طبق آیین‌نامه در کمیسیون‌ها انجام می‌شود و سخنگویان کمیسیون‌ها نیز به نوع مطابقت یا عدم مطابقت برنامه‌های وزرای پیشنهادی با اسناد بالادستی را اعلام می‌کنند و تصمیم‌گیری نهایی برعهده عموم نمایندگان است.

 

وی همچنین در خصوص موضوع شفافیت و طرح آن نیز گفت: این طرح در کمیسیون آیین‌نامه داخلی در حال بررسی است و تقریباً نهایی شده و با اولویت در دستور کار قرار می‌گیرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار