دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

کره جنوبی به دنبال احیای روابط تجاری با ایران

سفیر کره جنوبی با بیان اینکه ایران به دنبال احیای روابط تجاری با ایران است، گفت: نارضایتی ایران از مواضع کره جنوبی درباره تحریم‌ها منطقی است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۴ - ۰۲ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 August 24
کد خبر: ۹۹۷۲۵

به گزارش راهبرد معاصر سفیر کره جنوبی امروز در دیدار با رئیس اتاق بازرگانی ایران در تهران ضمن اشاره به آسیب‌های ناشی از تحریم ها بر هر دو کشور و با نگاهی به دیدار خود با حسن روحانی، رئیس‌جمهور وقت ایران، گفت: روحانی نیز رویکرد کره‌جنوبی را مایه یاس ایران عنوان کرد و از انتظارات بالای ایران از این کشور برای آینده سخن گفت. برای همین امروز به اینجا آمده ام تا بتوانم با کمک شما در راستای احیای روابط دو کشور راهکارهایی را اتخاذ و دنبال کنم.

 

یوکانگ هیون افزود: سال آینده باید آغاز فصل جدیدی از مناسبات بین دو کشور باشد. در این راستا لیست بلند بالایی از اقداماتی تهیه شده که برای احیای روابط دو کشور باید انجام شوند و به تنهایی نمی‌توانم از پس آن برآیم بدین منظور به کمک شما نیاز دارم.

 

سفیر کره‌جنوبی در تهران انتقاد و نارضایتی ایرانی‌ها از دولت کره‌جنوبی را منطقی توصیف کرد و یاداور شد: منشا مشکلاتی که در این رابطه روی داد کره‌جنوبی نبود و با وجود اینکه قربانیان اصلی تحریم‌ها مردم ایران بودند؛ اما اقتصاد کره نیز از آن آسیب دید.

 

 7 میلیارد دلار از منابع ایران در کره جنوبی مسدود شده است

یو کانگ هیون حجم منابع بلوکه شده ایران در کره‌جنوبی را حدود ۷ میلیارد دلار عنوان کرد و افزود: دلیل وجود ایم حجم از پول ایران در کره‌جنوبی این است که قبل از شروع تحریم‌ها ۱۷ درصد صادرات نفت ایران وارد کره‌جنوبی  و ۱۶ درصد گاز وارداتی کره از ایران تامین می‌شد، برای همین این رقم تا این حد بالاست.

او با تاکید بر ابرازعلاقه دولت کره‌جنوبی درباره استفاده از منابع مسدود شده ایران در حوزه‌هایی که موردنیاز این کشور است، تاکید کرد: کره‌جنوبی به دنبال آینده جدید است و در این راستا وعده می‌دهم که تمام تلاش خود را برای توسعه روابط اقتصادی بین دو کشور انجام دهم./فارس

کلمات کلیدی: ایران کره جنوبی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار