آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

کره جنوبی به دنبال احیای روابط تجاری با ایران

کره جنوبی به دنبال احیای روابط تجاری با ایران سفیر کره جنوبی با بیان اینکه ایران به دنبال احیای روابط تجاری با ایران است، گفت: نارضایتی ایران از مواضع کره جنوبی درباره تحریم‌ها منطقی است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۴ - ۰۲ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 August 24
کد خبر: ۹۹۷۲۵

به گزارش راهبرد معاصر سفیر کره جنوبی امروز در دیدار با رئیس اتاق بازرگانی ایران در تهران ضمن اشاره به آسیب‌های ناشی از تحریم ها بر هر دو کشور و با نگاهی به دیدار خود با حسن روحانی، رئیس‌جمهور وقت ایران، گفت: روحانی نیز رویکرد کره‌جنوبی را مایه یاس ایران عنوان کرد و از انتظارات بالای ایران از این کشور برای آینده سخن گفت. برای همین امروز به اینجا آمده ام تا بتوانم با کمک شما در راستای احیای روابط دو کشور راهکارهایی را اتخاذ و دنبال کنم.

 

یوکانگ هیون افزود: سال آینده باید آغاز فصل جدیدی از مناسبات بین دو کشور باشد. در این راستا لیست بلند بالایی از اقداماتی تهیه شده که برای احیای روابط دو کشور باید انجام شوند و به تنهایی نمی‌توانم از پس آن برآیم بدین منظور به کمک شما نیاز دارم.

 

سفیر کره‌جنوبی در تهران انتقاد و نارضایتی ایرانی‌ها از دولت کره‌جنوبی را منطقی توصیف کرد و یاداور شد: منشا مشکلاتی که در این رابطه روی داد کره‌جنوبی نبود و با وجود اینکه قربانیان اصلی تحریم‌ها مردم ایران بودند؛ اما اقتصاد کره نیز از آن آسیب دید.

 

 7 میلیارد دلار از منابع ایران در کره جنوبی مسدود شده است

یو کانگ هیون حجم منابع بلوکه شده ایران در کره‌جنوبی را حدود ۷ میلیارد دلار عنوان کرد و افزود: دلیل وجود ایم حجم از پول ایران در کره‌جنوبی این است که قبل از شروع تحریم‌ها ۱۷ درصد صادرات نفت ایران وارد کره‌جنوبی  و ۱۶ درصد گاز وارداتی کره از ایران تامین می‌شد، برای همین این رقم تا این حد بالاست.

او با تاکید بر ابرازعلاقه دولت کره‌جنوبی درباره استفاده از منابع مسدود شده ایران در حوزه‌هایی که موردنیاز این کشور است، تاکید کرد: کره‌جنوبی به دنبال آینده جدید است و در این راستا وعده می‌دهم که تمام تلاش خود را برای توسعه روابط اقتصادی بین دو کشور انجام دهم./فارس

کلمات کلیدی: ایران کره جنوبی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار