واژگونی خودروی زائران در محور امیدیه - ماهشهر ۴ کشته و مصدوم بر جای گذاشت وقوع زلزله قدرتمند ۶.۱ ریشتری در ترکیه وعده پرسپولیس پس از تجمع هواداران: ۲ بازیکن دیگر جذب می‌کنیم مصدومیت ۱۳ نفر بر اثر واژگونی ون زائران اربعین کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

آخرین اخبار از پرداخت فوق‌العاده ویژه معلمان/ جزئیات واریز حقوق معلمان+ متن اطلاعیه

این روزها یکی از دغدغه های معلمان و فرهنگیان موضوع فوق العاده ویژه معلمان می باشد و از آنجایی که طبق وعده های قبلی قرار بر پرداخت فوق العاده ویژه معلمان همراه با حقوق مرداد ماه معلمان و فرهنگیان بود اما باز هم بدعهدی هایی صورت گرفته و همین امر موجب شد تا وزارت آموزش و پرورش در این خصوص اطلاعیه ای را صادر کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۷ - ۰۳ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 August 25
کد خبر: ۹۹۷۷۷
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛در حالی که پرداخت حقوق مرداد ماه معلمان همراه با تاخیر بود و از طرفی فوق العاده ویژه معلمان نیز اعمال نشده بود همین امر موجب به وجود آمد ابهامات و سوالت زیادی در این خصوص شد ضمن اینکه معلمان بازنشسته هم در این میان از نامشخص بودن اعمال  و پرداختا فوق العاده ویژه معلمان بازنشسته گله مند می باشند. در ادامه  اطلاعیه وزارت آموزش و پرورش درباره ابهامات پرداخت حقوق مرداد فرهنگیان و پرداخت فوق العاده ویژه معلمان و فرهنگیان را در ادامه مشاهده کنید.

 

پرداخت فوق‌العاده ویژه معلمان/

روز گذشته وزارت آموزش و پرورش با اعلام “واریز حقوق مرداد ماه پرسنل آموزش و پرورش سراسر کشور به حساب همکاران محترم در حال انجام است”، توضیحاتی درباره ابهامات پیش‌آمده در پرداخت حقوق مرداد ماه فرهنگیان ارائه کرد.

 

مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش در اطلاعیه‌ای اعلام کرد:

 

همکاران عزیز؛

همان‌گونه که استحضار دارید در پیگیری استیفای حقوق همکاران و برقراری فوق‌العاده ویژه، تلاش‌های گسترده‌ای به‌عمل آمد که پس از دریافت مجوز لازم با فوریت نسبت به صدور احکام اصلاحی کلیه همکاران از ابتدای سال جاری اقدام گردید.

 

در مسیر اجرای این مجوز و تأمین بودجه مورد نیاز، ابهاماتی برای دستگاه‌های مسئول پیش آمد که با نظر رئیس جمهور محترم، در دستور بررسی فوری نهادهای مسئول، برای رفع ابهام و حل مشکل قرار گرفت. از آنجایی که علی‌رغم پیگیری‌های فراوان و تلاش مسئولان وزارت برای توضیح و تبیین موضوع، رفع کامل ابهامات تا زمان پرداخت حقوق مرداد ماه، میسر نشد، لذا برای پیشگیری از تأخیر بیشتر، پرداخت حقوق بر اساس احکام ماه قبل صورت گرفت.

 

با اطمینان به رویکرد دولت سیزدهم درخصوص رعایت عدالت در پرداخت‌ها، پس از رفع ابهامات، زمینه اجرای احکام در ماه آینده فراهم خواهد شد.

 

با پوزش از تأخیر به‌وجودآمده در پرداخت حقوق، تأکید می‌شود که خدمتگزاران شما در ستاد وزارت آموزش و پرورش از همه توان و ظرفیت خود برای صیانت از حقوق قانونی همکاران استفاده خواهند کرد.

 

لازم به ذکر است که ابهامات پرداخت فوق‌العاده ویژه معلمان همچنان باقی است.

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
سیمین صفوی گردینی
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۳۴ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۳
0
0
چرا تفاوت تطبیق ها با هم فرق می کنداز تفاوت تطبیق من ۶۹ هزار تومان هست ولی از بقیه همکاران ۱۴۵ هزار تومان هست خدا را گفتن انصاف ما مدرک مون یکی سنوات یکی ولی تفاوت تطبیق من کم ولی از ان ها بالا هست شما را به خدا پی گیری کنید حق من ضایع نشود
آخرین اخبار