وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟ هشدار مشاور فرمانده کل سپاه به آمریکا: خود را برای تماشای شگفتانه‌های منحصر‌به‌فرد ایرانی آماده کنید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم

وحیدی: رسیدگی به مطالبات مردم اولویت‌ مهم وزارت کشور است

وحیدی: رسیدگی به مطالبات مردم اولویت‌ مهم وزارت کشور است وزیر کشور گفت: رسیدگی به مطالبات مردم مهم‌ترین و اولویت‌دارترین برنامه وزارت کشور است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۸ - ۰۴ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 August 26
کد خبر: ۹۹۹۳۴

به گزارش راهبرد معاصر احمد وحیدی وزیر کشور در بدو ورود به محل وزارت کشور در جمع خبرنگاران گفت: خدا را شکر می‌کنم که این توفیق به من داده شد که بتوانم در این سنگر باشم امانت بزرگی است این امانت را طوری حفاظت کنیم که مورد رضایت خداوند باشد.

وحیدی با بیان اینکه در چارچوب های قانونی و ارزشهای انقلابی با تمام توان در خدمت مردم خواهیم بود؛ تصریح کرد: در این شرایط بسیار مهم و حساس کشور عزیز و سربلند مان باید بتوانیم مطالبات مردم را به نحو موثری انجام دهیم.

 

وزیر کشور با تشریح این موضوع که طبیعتا امروز قبل از هر چیزی رسیدگی به مطالبات مردمی در صدر توجهات قرار دارد؛ خاطر نشان کرد: در رابطه با مشکلاتی که مردم دارند باید مسائل را دنبال کنیم طبیعتا یکی از مسائل هم کرونا است قرارگاه‌های عملیاتی کرونا در وزارت کشور را جزء موضوعات اولیه ما خواهد بود.

وی در بخش دیگری از صحبت هایش به دیگر دستورکارهای مهم پیش رو اشاره کرد و گفت: مسائل مرتبط با وزارت کشور از جمله استانداران، فرمانداران، شهرداران و بخشداران برای چگونگی کمک به معیشت مردم و رفع مشکلات شان مورد توجه جدی قرار خواهد گرفت.

 

وحیدی در خصوص تحولات افغانستان هم بیان داشت: با توجه به مواردی که همگی مستحضر هستند در افغانستان بعضی از مردم این کشور به مرزهای ما آمدند و با ترتیبی که انجام شد به خوبی ساماندهی شدند و همچنین با هماهنگی‌هایی که با مسئولین دولتی در افغانستان شده بخشی از اینها برگشتند بخشی هم برخواهند گشت و هم اکنون مشکلی در مرزها وجود ندارد.

وی اضافه کرد: طبیعتا افغانستان یک همسایه مهم ما است و با گفتگوهای گروه‌ها و جریان‌های مختلف در غیاب امریکایی‌ها ناآرامی در منطقه نداریم و در این بستر جمهوری اسلامی ایران مثل همیشه حامی ملت بزرگ افغانستان است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار