هشدار مستقیم ایران به آمریکا-راهبرد معاصر
سانحه برای بالگرد رئیس‌جمهور در آذربایجان شرقی محسن رضایی: مجلس آینده نیاز به وحدت‌ در درون و هم‌افزایی با قوای دیگر دارد کدام مجلس در رأس امور است؟ ۱+۳ گزینه مطرح برای ریاست مجلس خبرگان امیر نصیرزاده: دشمنان علیه ایران تغییر رویکرد داد‌ه‌اند حضور ناو سپاه در محل استقرار نیروهای آمریکایی در نزدیکی جزیره گارسیا سفر رئیس اقلیم کردستان به تهران و هیاهوی غرب سخنگوی دولت: انتخاب ارکان داخلی مجلس با نمایندگان منتخب است آیت الله رئیسی: رابطه بین ایران و آذربایجان ناگسستنی است بانکی‌پور: امیدواریم در پنج سال آینده به نرخ باروری ۲.۵ برسیم سرلشکر سلامی: در عملیات وعده صادق قلب استکبار را هدف گرفتیم وزیر کشور: کمبودهای قانونی درباره نگهداری حیوانات را باید تکمیل کنیم قالیباف: گزارش نظارتی در خصوص تامین اقلام اساسی سه شنبه در مجلس قرائت می‌شود ماموریت قالیباف به کمیسیون عمران برای بررسی سیل مشهد دستور کار مجلس امروز 30 اردیبهشت 1403

هشدار مستقیم ایران به آمریکا

پایگاه حریر از جمله پایگاه های آمریکا در شمال عراق است که در سال های اخیر به محلی برای آموزش و پشتیبانی از نیروهای ضد انقلاب بدل شده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۷ - ۳۰ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 21
کد خبر: ۱۰۲۹۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، دو روز قبل سردار سرلشکر محمد باقری رئیس ستادکل نیروهای مسلح در حاشیه مراسم معارفه جانشین جدید این ستاد و در واکنش به اقدامات گروهک‌های ضدانقلاب در اقلیم شمال عراق گفت: «یکی از محل‌های توطئه علیه ما پایگاه حریر آمریکایی‌هاست که باید جمع شود. ما حضور پایگاه حریر در کنار مرزهایمان و برگزاری جلسات توطئه ضدانقلاب را در داخل این پایگاه تحمل نخواهیم کرد و اینها باید بساطشان را جمع کنند و این کار تازه آغاز شده است و با جدیت ادامه خواهد داشت و مجموعه‌ای از فعالیت‌های دیپلماتیک و نظامی برای برقراری امنیت و آرامش پایدار در منطقه باید برقرار شود.»

 

این اظهار نظر سردار باقری پس از آن صورت گرفت که نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پاسخ به اقدامات کروهگ های تروریستی ضد انقلاب در شمال عراق، مواضع آنها را با پهپادهای انتحاری و گلوله های هوشمند و نقطه زن توپخانه در هم کوبید.

 

از آغازین روزهای انقلاب اسلامی، گروهک های جدایی طلب و ضد انقلاب فعالیت های خود را در مناطق غرب و شمالغرب کشورمان آغاز کردند و در ادامه با حمایت های رژیم بعث عراق فعالیت های خود را گسترش دادند اما پس از پایان دفاع مقدس این گروهک ها مجبور شدند تا به داخل خاک عراق بگریزند و با حضور در اقیلم کردستان عراق به اقدامات تروریستی خود ادامه دهند.

 

پس از حمله آمریکا به عراق در سال 2003، فعالیت این گروهک ها با حمایت های تسلیحاتی و آموزشی آمریکا و همچنین افسران رژیم صهیونیستی وارد فاز جدیدی شد که در نتیجه آن بر گستره اقدامات تروریستی آنها در جدار مرزهای ایران افزوده شد.

 

اما در سال 1390 نیروی زمینی سپاه با اجرای یک سلسله عملیات در ارتفاعات شمالغرب کشور، ضربات سنگین و مهلکی بر پیکره گروهک های ضد انقلاب و بخصوص پژاک وارد کرد تاجایی که آنها مجبور به درخواست آتش بس شدند.

 

اما پس از حمله داعش به عراق، آمریکایی ها به بهانه ایجاد ائتلاف ضد داعش دوباره فعالیت های خود در اقلیم کردستان عراق در جهت پشتیبانی و حمایت از گروهک های ضد انقلاب را از سرگرفتند و در این راستا با ایجاد پایگاه های آموزش و پشتیبانی قصد تقویت این گروهک ها را دارند.

 

یکی از پایگاه هایی که آمریکا در منطقه کردستان عراق و در نزدیکی شهر اربیل از آن استفاده می کند، پایگاه هوایی حریر است.

 

این پایگاه که در 75 کیلومتری شهر اربیل و 66 کیلومتری مرز ایران قرار دارد، از سال 2015 و پس از حمله داعش به مناطق شمالی عراق به محل حضور نیروهای آمریکایی و ائتلاف ضد داعش به رهبری آنها برای آموزش نیروهای پیشمرگه بدل شد.

 

پایگاه حریر در واقع یک فرودگاه کوچک است که پیش از این هواپیماهای سم پاش از آن به عنوان باند فرود استفاده می کردند.

 

اما حالا و با حضور آمریکایی ها تبدیل به یکی از مقرهای طراحی، هدایت و پشتیبانی از عملیات گروهک های ضد انقلاب مستقر در اقلیم شمال عراق شده است.

 

اما حالا گویا کاسه صبر مقامات کشورمان لبریز شده و آنها که پیش از این نیز بارها بر خطر قرمز بودن امنیت مردم تاکید کرده بودند، ضمن در خواست از دولت عراق برای برای اخراج نیروهای آمریکایی از پایگاه حریر، مستقیما به آمریکایی ها نیز هشدار داده اند که در صورت تکرار شرارت ها بساط آنها را جمع خواهند کرد.

 

نیروهای مسلح کشورمان بارها نشان داده اند که برای حفاظت از تمامیت ارضی و استقلال و امنیت مردم از هیچ اقدامی فروگذار نمی کنند و حتی اگر لازم باشد به پایگاه هایی آمریکایی نیز حمله خواهند کرد مانند آنچه در عین الاسد رخ داد.

 

حال باید منتظر ماند و دید که آیا سرنوشتی مانند عین الاسد در انتظار پایگاه حریر است یا آنکه آمریکایی ها بدون آنکه دچار ضربه مغزی شدید شوند این پایگاه را ترک خواهند کرد./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار