نگرانی اعضای سازمان همکاری اسلامی از تصمیم ترامپ درباره جولان اشغالی-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

نگرانی اعضای سازمان همکاری اسلامی از تصمیم ترامپ درباره جولان اشغالی

اعضای سازمان همکاری اسلامی نگرانی خود را از تصمیم اخیر ترامپ در به رسمیت شناختن حاکمیت رژیم صهیونیستی بر جولان اشغالی ابراز کردند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۶ - ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 11
کد خبر: ۱۰۸۹۰

به گزارش راهبرد معاصر ، سفیر پاکستان در ژنو به نمایندگی از اعضای سازمان همکاری اسلامی روز جمعه ۲۰ اردیبهشت ماه با ارسال نامه ای خطاب به خانم «میشل باشلت» کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل مراتب نگرانی عمیق دول عضو سازمان را از تصمیم اخیر رئیس جمهور آمریکا در به رسمیت شناختن حاکمیت رژیم صهیونیستی بر جولان اشغالی سوریه ابراز کرد.

 

سازمان همکاری اسلامی در نامه مذکور با استناد به قطعنامه ۴۰/۲۱ (۲۰۱۹) شورای حقوق بشر اقدام آمریکا را به منزله مشروعیت بخشیدن به تداوم اشغال این سرزمین ها، توسط رژیم صهیونیستی برشمرد.

 

در این نامه تاکید شده است که این اقدام آمریکا نقض صریح حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه بوده و بر خلاف منشور سازمان ملل متحد، اصول حقوق بین الملل و قطعنامه های مصوب شورای امنیت به ویژه قطعنامه های ۲۴۲ (۱۹۶۷) ،۳۳۸ (۱۹۷۳ )و ۴۹۷ (۱۹۸۱) است.

 

در این نامه همچنین تاکید شده است که این اعلام غیر قانونی آمریکا بر اساس اصول حقوق بین الملل و قطعنامه های مصوب سازمان ملل هیچگونه تغییری در تبدیل وضعیت حقوقی بلندی های جولان بعنوان یک سرزمین اشغالی ایجاد نخواهد کرد. از کلیه اعضای سازمان ملل نیز خواسته شده است تا ضمن احترام به قطعنامه های مربوطه مصوب سازمان ملل ، از به رسمیت شناختن هرگونه اقدامی که منطبق با این قطعنامه ها نباشد ، اجتناب کنند.

 

اعضای سازمان همکاری اسلامی تاکید کرده اند که هرگونه اقدام و تصمیم یکجانبه ای در برسمیت شناختن حاکمیت این رژیم بر این سرزمین ها، مانع جدی در نیل به صلح و ثبات منطقه می باشد . در پایان از کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل خواسته شده تا کلیه اقدامات ضروری را بر اساس قطعنامه مصوب مارس ۲۰۱۹ شورای حقوق بشر در این خصوص به کار گیرد.

فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار