چین نخستین آمار رسمی واردات نفت از ایران رامنتشر کرد-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

چین نخستین آمار رسمی واردات نفت از ایران رامنتشر کرد

با وجود تحریم نفتی ایران از سوی آمریکا، چین نخستین گزارش از واردات نفت از ایران را منتشر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۵ - ۳۰ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 20
کد خبر: ۱۱۸۶۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، بر اساس داده‌های منتشر شده از سوی گمرک چین، این کشور اولین گزارش واردات نفت خام ایران در یک سال گذشته را با وجود تحریم‌های مداوم دولت آمریکا منتشر کرد.

به گزارش رویترز، بر اساس داده‌های اداره کل گمرک چین واردات نفت از ایران در دسامبر امسال بیش از ۲۶۰ هزار بشکه در روز بوده است. در دسامبر ۲۰۲۰ نیز به میزان ۵۲۰ هزار بشکه در روز نفت از ایران وارد چین شده است.

بازرگانان می‌گویند فروش نفت ایران به چین، باعث کاهش فروش نفت خام برزیل و غرب آفریقا شده است.

بر اساس داده‌های کشتیرانی و برآورد تاجران، واردات نفت خام ایران حدود ۶ درصد از واردات نفت خام چین را تشکیل می‌دهد.
صادرات روزانه هزاران بشکه نفت ایران به چین در حالی رخ می‌دهد که ایران تحت تحریم‌های نفتی آمریکا قرار دارد. این تحریم‌ها خریداران نفتی را با مشکلاتی از قبیل منع سفر به کشور‌های خاص و مسدود کردن حساب بانکی رو به رو می‌کند.

آبان ماه امسال جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا مدعی شد جهان با مشکل کمبود نفت رو به رو نیست و می‌توان تحریم نفتی ایران را تمدید کرد. کمتر از دو هفته بعد، در پی کمبود منابع نفتی و اوج گیری قیمت نفت، در پی اقدامی بی‌سابقه، آمریکا ۵۰ میلیون بشکه از ذخایر استراتژیک نفتی خود را آزاد کرد. گفته می‌شود تنها در شرایط اضطراری طبیعی مثل طوفان، یا رخدادی جنگی، رئیس جمهور اجازه برداشت از این ذخایر را دارد./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده