مرکل: تحولات اوکراین «نقطه عطف» اروپا از زمان جنگ سرد است-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

مرکل: تحولات اوکراین «نقطه عطف» اروپا از زمان جنگ سرد است

صدر اعظم سابق آلمان تحولات اوکراین را نقطه عطفی برای تاریخ اروپا از زمان خاتمه جنگ سرد توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۴ - ۰۶ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 25
کد خبر: ۱۲۳۷۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  «آنگلا مرکل» صدراعظم سابق آلمان روز جمعه تحولات اوکراین را نقطه عطفی برای اروپا توصیف کرد.

 

به نوشته وبگاه شبکه «العربیه»، مرکل گفت: «حمله به تمامیت ارضی و حاکمیت اوکراین را با نگرانی بسیار زیاد و حس هم‌دردی نظاره‌گر هستم».

 

صدراعظم سابق آلمان گفت: «تهاجم نظامی روسیه نقطه عطف عمیقی در تاریخ اروپا از زمان اتمام جنگ سرد محسوب می‌شود.

 

او در ادامه گفت، برای عملیات روسیه در اوکراین «هیچ توجیهی وجود ندارد» و «این اقدام را با قوی‌ترین لحن محکوم می‌کنم».

 

مرکل ضمن ابراز همبستگی با اوکراین گفت، از تلاش‌های «اولاف شولتز» صدر اعظم جدید آلمان و دیگر شرکای غربی برای بازدارندگی علیه روسیه حمایت می‌کند.

 

این مقام آلمانی یکی از حامیان پروژه انتقال گاز روسیه به اروپا موسوم به «نورد استریم ۲» بوده و در طول دوره خود خواستار تقویت روابط برلین و مسکو بود. با این حال پس از اقدام نظامی روسیه در اوکراین، این پروژه مشترک آلمان و روسیه از سوی شولتز لغو شد.

 

شولتز روز پنجشنبه در واکنش به عملیات نظامی ویژه روسیه علیه اوکراین گفت: «از پوتین، رئیس جمهور روسیه می‌خواهم که عملیات نظامی را متوقف کند و نیروهایش را از اوکراین خارج کند».

 

وی ادامه داد: «ما رایزنی‌هایی با اتحادیه اروپا و ناتو برای اعمال تحریم‌ها علیه روسیه انجام دادیم و رهبران روسیه باید بهای سنگینی بپردازند».

 

علاوه بر این به نوشته وبگاه شبکه «سی‌اِن‌اِن»، یک مقام پنتاگون پس از سخنرانی «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا درباره عملیات روسیه در اوکراین گفت، هفت هزار نظامی آمریکایی به آلمان می‌روند./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده