قطعات موشک چینی در روستایی در هند فرود آمد-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

قطعات موشک چینی در روستایی در هند فرود آمد

یک قطعه زباله فضایی عظیم در حومه شهری در هند سقوط کرده که به نظر می‌رسد متعلق به موشک چینی باشد. به گفته کارشناسان این موشک سال گذشته به مدار زمین فرستاده شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۳ - ۱۷ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 06
کد خبر: ۱۲۸۳۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، این زباله یک حلقه فلزی با قطر ۲ تا ۳ متر و وزنی بیش از ۴۰ کیلوگرم است که در زمین یک روستا واقع در ایالت ماهاراشترا کشف شده است.

تاکنون گزارشی از جراحات یا خسارت در نتیجه سقوط زباله فضایی گزارش نشده است. نشریه تایمز آو ایندیا به نقل از یک زن ناشناس می‌نویسد: ما مشغول آماده سازی برای یک جشن بودیم که ناگهان صفحه‌ای سرخ در آسمان ظاهر شد و با صدایی بلند روی زمین فرود آمد.

به نوشته نشریه «پرس تراست آو ایندیا» یک شی دیگر یا در حقیقت یک گوی فلزی بزرگ با قطر نیم متر در روستایی دیگر در همین منطقه فرودآمده است.

این گوی برای بررسی جمع آوری شده و هم اکنون مقامات، افرادی را به روستا‌های اطراف فرستاده اند تا در صورت وجود، قطعات دیگر را نیز جمع آوری کنند.

یکی از مقامات سازمان فضایی هند در این باره به تایمز گفت: این زباله‌ها روز شنبه با زمین برخورد کردند. زمان برخورد آن‌ها با زمین با بازه زمانی پیش بینی شده برای برخورد بقایای موشک چینی با زمین مطابقت دارد که در فوریه ۲۰۲۱ میلادی به فضا پرتاب شده بود.

در زمان ورود دوباره بدنه موشک به اتمسفر زمین، قطعاتی مانند دماغه، حلقه و تانک‌ها ممکن است با زمین برخورد کنند.

از سوی دیگر جاناتان مک داول یکی از ستاره شناسان مرکز هاروارد-اسمیتسونیان در توئیتی نوشت مشخصات این حلقه با بخشی از موشک لانگ مارچ۳ B چین مطابقت دارد./مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده