«روش‌های مافیایی» صهیونیستها علیه گروه‌های حقوق بشری فلسطین-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

«روش‌های مافیایی» صهیونیستها علیه گروه‌های حقوق بشری فلسطین

یک سازمان حقوق بشری فلسطین در گزارش به کمیته تحقیق سازمان ملل اعلام کرد که تل‌آویو برای ساکت کردن سازمان‌های فعال حقوق بشری از تهدید و روش‌های مافیایی استفاده می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۷ - ۱۷ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 08
کد خبر: ۱۵۸۲۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، یک گروه فعال حقوق بشری فلسطین، دوشنبه (دیروز) به کمیته سازمان ملل، اعلام کرد که در چارچوب آزار و اذیت سازماندهی شده اسرائیل به منظور ساکت کردن گروه‌هایی که به عقیده آن‌ها این رژیم در حال نقض حقوق بشر است، از تهدید و برخورد به «روش‌های مافیایی» استفاده کرده است.

به نوشته «القدس العربی» این در حالی است که رژیم صهیونیستی فعالیت‌هایی را که تحت نظارت این کمیته سازمان ملل صورت می‌گیرد را رد می‌کند و این امر را ساختگی می‌داند و از توضیح درباره اتهاماتی مشخص، خودداری می‌کند.

کمیته تحقیق مستقل سازمان ملل که سال گذشته از طریق شورای حقوق بشر به عنوان بالاترین نهاد حقوق بشری سازمان ملل، تشکیل شد، اعلام کرده که با بی‌طرفی جلسات استماع پنج روزه برگزار می‌کند و طی آن، ادعاهای مقامات اسرائیلی و فلسطینی را بررسی کند.

کمیته تحقیق سازمان ملل متشکل از سه عضو، پس از جنگ ۱۱ روزه رژیم صهیونیستی با غزه در ماه می ۲۰۲۱، که طی آن ۲۵۰ فلسطینی به شهادت رسیدند و ۱۳ صهیونیست نیز به هلاکت رسیدند، تشکیل شد. سازمان ملل این سه کارشناس در کمیته بین‌المللی تحقیقات را موظف کرد تا درباره نقض حقوق‌بشر و جنایت‌های جنگی رژیم صهیونیستی در نوار غزه تحقیق کنند.

این کمیته در نخستین جلسه به سخنان نمایندگان سازمان‌های فلسطینی که در آگوست گذشته به دست اسرائیل به اتهام «فعالیت به عنوان نهادهای تروریستی» بسته و تعطیل شده‌اند، گوش داده شد.

«شعوان جبارین» مدیر کل سازمان فعال حقوق بشری «الحق»، با رد اتهام تروریست بودن این نهاد، گفت که تعطیل کردن این نهاد یک اقدام خودسرانه بود و نیروهای امنیتی اسرائیل از تاکتیک‌های مافیایی خود علیه این سازمان و آزار و اذیت آن طی چند سال، استفاده کرده‌اند.

وی افزود: «می‌توانم بگویم که آن‌ها از هر وسیله و ابزاری از جمله امکانات مالی، کمپین بدنام کردن این سازمان و تهدید آن استفاده کردند و در نهایت دفتر این سازمان در باب معدنی در ۱۸ آگوست بسته شد.

سازمان‌های غیردولتی که مورد حمله رژیم صهیونیستی قرار گرفته‌اند بسته شده‌اند، عبارتند از: انجمن حمایت از زندانیان و حقوق بشر آدامیر، مرکز الحق، مرکز تحقیقات و توسعه بیسان، اتحادیه کمیته‌های زنان فلسطین، اتحادیه کمیته‌های کار بهداشت، اتحادیه کمیته‌های کار کشاورزی، و دفاع برای کودکان بین المللی - فلسطین.

جبارین پس از برگزاری این نشست، در پاسخ به این سوالی درباره جزئیات تهدیدهای استفاده شده علیه این سازمان، به رویترز گفت: او دو روز پس از حمله به این دفتر، از سوی فردی تماس تلفنی دریافت کرد که گفت از طرف شین بت، سرویس امنیت عمومی اسرائیل است.

وی افزود که آن‌ها او را تهدید کردند که در صورت ادامه کار، بازداشت، بازجویی یا...خواهد شد.

در مقابل سخنگوی هیأت دیپلماتیک اسرائیل در ژنو از اظهار نظر در مورد این شهادت خاص، خودداری کرد. سخنگوی وزارت خارجه اسرائیل نیز از اظهار نظر در این باره خودداری کرد.

چندی پیش، «گلعاد آردان» سفیر رژیم صهیونیستی در سازمان ملل متحد شورای حقوق بشر این سازمان و نیز اعضای کمیته تحقیق مستقل در اراضی فلسطین اشغالی را مورد حمله قرار داد. این کمیته در پی گزارشاتی تشکیل شد که رژیم صهیونیستی را به ارتکاب جنایات جنگی متهم می‌کرد.

آردان گفت: گزارش این کمیته نباید در میان گزارشات سازمان ملل متحد جایگاهی داشته باشد بلکه حتی فاقد مشروعیت بوده و جای آن زباله‌دانی است. وی با ایجاد تشکیک در مشروعیت این کمیته اعضای آن را فاقد بیطرفی، یهود ستیز و کینه توز نسبت به رژیم صهیونیستی دانست./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار