محمد اسلامی: آمریکایی‌ها در مذاکرات هر از گاهی در تله صهیونیست‌ها می‌افتند-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

محمد اسلامی: آمریکایی‌ها در مذاکرات هر از گاهی در تله صهیونیست‌ها می‌افتند

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: مساله اصلی در مذاکرات برجام، سیاسی و بر مبنای موتور فشار حداکثری است به‌طوری‌که آمریکایی‌ها هر از چندگاهی فریب می‌خورند و در تله صهیونیست‌ها و افراطیون می‌افتند و همواره این فراز و فرودها متعلق به آن‌هاست.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۲ - ۰۸ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 29
کد خبر: ۱۶۵۹۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی و معاون رئیس‌جمهور در جمع خبرنگاران در خصوص مذاکرات برجام، اظهار داشت: مساله اصلی در مذاکرات برجام، سیاسی و بر مبنای موتور فشار حداکثری است به‌طوری‌که آمریکایی‌ها هر از چندگاهی فریب می‌خورند و در تله صهیونیست‌ها و افراطیون می‌افتند و همواره این فراز و فرودها متعلق به آن‌ها است.

 

وی با بیان اینکه ما جریان طبیعی خود را انجام می‌دهیم، افزود: کسی که در مذاکرات شرط‌های جدید وضع کَرد ایران نبود، بلکه طرف مقابل بود و این ایام در پیام‌های گوناگون اعلام کرده که آماده است، اما نمی‌شود که از یک طرف مذاکرات را نهایی و از طرف دیگر درهای جدیدی را برای فشار آوردن به ملت ایران و وضع کردن دوباره تحریم ها باز کند.

 

اسلامی تاکید کرد: خروج از این وضعیت و دست کشیدن از توطئه، تخریب و تحریم لازمه بازگشتن به شرایطی است که طرفین با منفعت متقابل بتوانند کار را ادامه دهند.

 

معاون رئیس‌جمهور گفت: بازرسان آژانس انرژی اتمی به‌طور مرتب در ایران هستند و کلیه فعالیت‌های ما تحت نظارت آن‌ها است و در این راستا هفته قبل مسؤولان آژانس به ایران آمدند و مذاکراتی داشتند همچنین مدیرکل آژانس انرژی اتمی هم اعلام آمادگی کرده و قرار شد پس از تعطیلات ژانویه برای سفری که می‌تواند انجام شود، گفت‌وگو کند.

 

وی تاکید کرد: سازمان انرژی اتمی از نظر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، یکی از قطب‌های علمی و پژوهشی در منطقه است و می‌تواند با تکمیل برخی از تجهیزات و برطرف کردن حلقه‌های مفقوده به قطب آموزشی منطقه در زمینه انرژی هسته‌ای تبدیل شود.

 

اسلامی درباره طرح زیست بوم فناوری و نوآوری هسته‌ای در اصفهان نیز تصریح کرد: این موضوع از دهه ۸۰ با مشارکت سازمان انرژی اتمی آغاز اما به‌دلایلی در سال‌های گذشته رها شد و امروز با توجه به شرایط جدیدی که با آن مواجهیم و همچنین در سالی که به «تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین» نامگذاری شده، گسترش زیرساخت‌های توسعه در این زمینه ضروری است.

 

رئیس سازمان انرژی اتمی اضافه کرد: با توجه به طرح جامع سازمان انرژی اتمی که فروردین امسال رونمایی شد، اصفهان یکی از مناطق توسعه علوم، فنون، آموزش و پرورش هسته‌ای کشور در نظر گرفته شده و امید است با توافقی که با همه ذی‌نفعان در این زمینه صورت می‌گیرد این مرکز گسترش یابد.

 

وی ادامه داد: این مرکز عظیم می‌تواند قطب تولید برخی رادیو داروها و محصولات دانش بنیان در زمینه هسته ای در مرکز کشور باشد.

 

اسلامی درباره ایجاد راکتور ۱۰ مگاواتی در اصفهان، تصریح کرد: این طرح در حال پیشرفت و مراحل سه گانه آن شامل طراحی و نهایی شدن نقشه‌ها، شناسایی پیمانکاران، سفارش دادن برخی اقلام، مطالعات زمین شناسی، تحقیقات برای طراحی سازه ها و آماده سازی و انشعابات زمین به‌طور هم‌زمان در حال اجرا است./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده