بلومبرگ: بالون چینی مهمان ترامپ نیز بوده است-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

بلومبرگ: بالون چینی مهمان ترامپ نیز بوده است

به رغم انتقاد حامیان ترامپ از عملکرد دولت بایدن در مواجهه با بالون چینی، پایگاه بلومبرگ اعلام کرد این اتفاق در دوره ترامپ نیز رخ داده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۲ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 05
کد خبر: ۱۷۱۷۷۳

به گزارش راهبرد معاصر در حالی که بسیاری از جمهوری خواهان و مقامات دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور پیشین آمریکا به واسطه ورود بالون هواشناسی چین به حریم هوایی آمریکا خواستار بازخواست از دولت بایدن شده اند، پایگاه بلومبرگ اعلام کرده بالون‌های چین که ادعا می‌شود جاسوسی هستند در دوره ریاست جمهوری ترامپ نیز به آسمان آمریکا راه یافته اند.

بلومبرگ اعلام کرد نمونه‌هایی از این بالون‌ها زمانی که ترامپ در کاخ سفید بوده است نیز در آسمان آمریکا پرواز کرده اند.

پیش از این، جو ویلسن، نماینده جمهوری خواه عضو کمیته خدمات نیرو‌های مسلح مجلس نمایندگان آمریکا ضمن انتقاد از اقدامات دولت بایدن خواستار استعفای رئیس جمهور آمریکا و معاونش شد.

تنش‌ها میان آمریکا و چین در پی ساقط شدن یک بالون چینی بر فراز آمریکا تشدید شده است. از هفته گذشته یک بالون چینی که به ادعای آمریکایی‌ها جاسوسی بوده است در حریم هوایی آمریکا به پرواز درآمد. جو بایدن روز دوشنبه به پنتاگون دستور انهدام این بالون را داده بود. اما مقامات پنتاگون توصیه کرده بودند صبر کنند تا بالون بر فراز اقیانوس اطلس قرار گیرد تا بقایای آن به هیچ کس روی زمین آسیبی وارد نکند.

بایدن هم تایید کرد که پنتاگون از وی خواسته بود اندکی صبر کند. وزارت دفاع آمریکا هم این اقدام چین را نقض غیر قابل قبول حاکمیت سرزمینی آمریکا دانست. بدیهی است که این رویداد تنشی دیگر در روابط پر تنش پکن و واشنگتن محسوب می‌شود.

آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا قرار بود آخر این هفته به چین سفر کند. وی روز جمعه اعلام کرد سفرش به زمان دیگری موکول شده است. این قرار بود نخستین سفر یک وزیر خارجه آمریکایی به چین طی پنج سال گذشته باشد.

آمریکا با این اقدام پیام مستقیمی برای پکن ارسال کرد. این اقدام همچنین برای آن بود که دولت به جمهوری خواهان نشان دهد جو بایدن در برابر چین جدیت به خرج می‌دهد، زیرا وی بار‌ها به ضعف در برابر پکن متهم شده است./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار