فرمانداران مکلف به نظارت بر طرح‌های اقتصاد مقاومتی هستند-راهبرد معاصر
سانحه برای بالگرد رئیس‌جمهور در آذربایجان شرقی محسن رضایی: مجلس آینده نیاز به وحدت‌ در درون و هم‌افزایی با قوای دیگر دارد کدام مجلس در رأس امور است؟ ۱+۳ گزینه مطرح برای ریاست مجلس خبرگان امیر نصیرزاده: دشمنان علیه ایران تغییر رویکرد داد‌ه‌اند حضور ناو سپاه در محل استقرار نیروهای آمریکایی در نزدیکی جزیره گارسیا سفر رئیس اقلیم کردستان به تهران و هیاهوی غرب سخنگوی دولت: انتخاب ارکان داخلی مجلس با نمایندگان منتخب است آیت الله رئیسی: رابطه بین ایران و آذربایجان ناگسستنی است بانکی‌پور: امیدواریم در پنج سال آینده به نرخ باروری ۲.۵ برسیم سرلشکر سلامی: در عملیات وعده صادق قلب استکبار را هدف گرفتیم وزیر کشور: کمبودهای قانونی درباره نگهداری حیوانات را باید تکمیل کنیم قالیباف: گزارش نظارتی در خصوص تامین اقلام اساسی سه شنبه در مجلس قرائت می‌شود ماموریت قالیباف به کمیسیون عمران برای بررسی سیل مشهد دستور کار مجلس امروز 30 اردیبهشت 1403

فرمانداران مکلف به نظارت بر طرح‌های اقتصاد مقاومتی هستند

استاندار تهران گفت: فرمانداران شهرستان‌ها مکلف به نظارت و پیگیری طرح‎‌های اقتصاد مقاومتی هستند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۲ - ۰۹ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 31
کد خبر: ۱۷۹۸۵

به گزارش راهبرد معاصر ، انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران در پنجاه و سومین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان تهران، اظهار داشت: استان تهران در زمره نخستین استان های کشور است که پروژه های اقتصاد مقاومتی با بازه زمانی کم را جمع بندی کرده است.

 

وی افزود: در شهرستان های جنوب شرق استان تهران به واسطه مزیت نسبی در بخش کشاورزی وضعیت به مراتب بهتری در بخش اشتغال داریم.

استاندار تهران با اشاره به اعتبارات مورد نیاز برای تعدادی از پروژه های اقتصاد مقاومتی، تصریح کرد: اعتبار مورد نیاز برای بهره برداری از تعداد 26 پروژه اقتصاد مقاومتی در استان در مجموع 3هزار میلیارد تومان است.

 

وی ادامه داد: این طرح ها در بخش های صنعت، کشاورزی، شهرک های صنعتی، گردشگری، دهکده سلامت و بوم گردی مصوب شده اند.

بندپی اظهار داشت: فرمانداران شهرستان ها مکلف به نظارت و پیگیری طرح های اقتصاد مقاومتی هستند.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: شهرک تخصصی پوشاک یکی از طرح های اقتصاد مقاومتی به تنهایی 15هزار شغل در استان تهران ایجاد می کند.

در ادامه نعمت اله ترکی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران، با اشاره به ابلاغیه ستاد اقتصاد مقاومتی کشور مبنی بر معرفی پروژه های اولویت دار استان در اسفند ماه سال گذشته، اظهار داشت: پس از این دستور، دبیرخانه ستاد اقتصاد مقاومتی مکلف شد تا ۳۰ پروژه خاص اولویت دار را که از سوی دستگاه های اجرایی معرفی می شوند پس از بررسی و پالایش به ستاد اقتصاد مقاومتی کشور ارائه کند.

 

وی بیان کرد: تاکنون دو استان کشور که یکی از آن ها تهران است پروژه های خود را به ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی کشور معرفی کرده‌اند.

 

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران تصریح کرد: از میان ۳۰ پروزه معرفی شده به کشور، ۲۶ پروژه که متعلق به دستگاه های جهاد کشاورزی، صمت، شرکت شهرک های صنعتی و میراث فرهنگی و گردشگری است مورد تصویب قرار گرفته است. این در حالی است که برخی دستگاه های اجرایی هنوز پروژه های خود را به استان معرفی نکرده اند، ظرفیت استان تهران بیش از این تعداد است و باید افزایش یابد.

منبع : فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار