جزئیات پیشنهاد «عجیب» تل‌آویو به قاهره درباره غزه-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

جزئیات پیشنهاد «عجیب» تل‌آویو به قاهره درباره غزه

یک مجله نظامی وابسته به ارتش رژیم صهیونیستی از پیشنهاد «عجیب» تل‌آویو به قاهره و واگذاری اداره نوار غزه به مصر خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۴ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 20
کد خبر: ۱۸۵۰۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، منابع رسانه‌ای رژیم صهیونیستی از پیشنهاد «عجیب» این رژیم به دولت مصر درباره نوار غزه خبر دادند.

 

مجله نظامی «اسرائیل دیفنس» وابسته به ارتش رژیم صهیونیستی در گزارشی در خصوص نوار غزه و دردسرهایی که برای تل‌آویو ایجاد می‌کند، از پیشنهاد تحویل اداره این بخش به مصر خبر داد.

 

بر اساس این گزارش، راهکارهایی برای اداره نوار غزه وجود دارد اما همه آن‌ها، اشکال دارد. رژیم صهیونیستی می‌خواهد حاکمیت حماس در نوار غزه را با یک طرف فلسطینی یا عربی دیگر که به زعم آن «میانه‌روتر» است، مانند مصر جایگزین کند.

 

در ادامه این گزارش آمده است: مصر برای این امر مناسب است زیرا با نوار غزه هم‌مرز است و در گذشته نیز، این منطقه را که اغلب ساکنان آن مانند خود مصر، عرب سنی هستند، اداره کرده است. ضمن این‌که نظام مصر با سران سازمان‌های مختلف فلسطینی در نوار غزه ارتباط دارد.

 

اسرائیل دیفنس نوشت: با وجود آن‌که، مصر برای این موضوع، گزینه مناسبی است؛ اما به ویژه در زمینه اقتصادی غرق در مشکلات است و اخیرا پس از جنگ روسیه و اوکراین وضعیت آن بدتر هم شده است. از سوی دیگر، با وجود تمامی تلاش‌های مستمر برای کنترل جمعیت مصر، این کشور خود بیش از ۱۰۰ میلیون جمعیت دارد و شمار زیادی از ساکنان آن فقیر هستند. لذا مصر نمی‌خواهد مسئولیت بیش از دو میلیون فلسطینی در نوار غزه را که اغلب آن‌ها فقیرند و در منطقه‌ای با زیرساخت‌های در حال فروپاشی زندگی می‌کنند که نیاز به سرمایه‌گذاری‌های هنگفت دارد را برعهده بگیرد زیرا خود پول لازم برای حمایت از این افراد را ندارد.

 

به نوشته این مجله نظامی، گزینه‌های دیگری واقعا وجود ندارد، زیرا تشکیلات خودگردان فلسطین خود به سختی در کرانه باختری امور را اداره می‌کند و شاید به دلیل مشکلات و عدم اطمینان به دوره پس از ریاست محمود عباس بر این تشکیلات، اساسا دوران طولانی نتواند باقی بماند. ضمن این‌که به دلیل منازعه با حماس، بعید است که تشکیلات خودگردان بتواند اداره نوار غزه را به دست بگیرد.

 

به نوشته این مجله، رژیم صهیونیستی نمی‌خواهد که بار دیگر کنترل نولار غزه را به دست گیرد زیرا تجربه سابق حکومت بر «لانه زنبورها» را به خوبی به خاطر دارد.لذا در سایه دردسرهایی که نوار غزه ایجاد می‌کند بهتر است از بیرون با آن برخورد کرد تا از داخل./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار