بازداشت سه برانداز دیگر توسط پلیس آلمان-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

بازداشت سه برانداز دیگر توسط پلیس آلمان

پلیس جنایی فدرال آلمان سه نفر دیگر وابسته به صحنه رایشبورگر که چند ماه پیش در یک عملیات گسترده تعداد زیادی از آن‌ها به اتهام کودتا علیه دولت دستگیر شدند را بازداشت کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۵ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 23
کد خبر: ۱۸۵۷۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، پلیس جنایی فدرال آلمان BKA دو مرد و یک زن دیگر وابسته به صحنه رایشبورگر هاینریش سیزدهم که چندی پیش پروژه براندازی دولت را در دستور کار قرار داده بودند دستگیر کرد.

 

بر این اساس، این دو مرد و یک زن در بادن-وورتمبرگ و نیدرزاکسن دستگیر شدند. مظنونان اکنون باید در مقابل یک قاضی تحقیق در دادگاه فدرال معرفی شوند تا در مورد اجرای حکم بازداشت آنها تصمیم گیری شود. دادستان فدرال بازداشت شدگان را به عضویت در یک سازمان تروریستی (نزدیک به صحنه رایشبورگر) متهم می کند.

 

بر اساس گزارش‌ها، یکی از دستگیر شدگان زنی است که گفته می‌شود در انتخابات فدرال گذشته برای حزب «متفکر جانبی» کاندید شده بود که موفقیتی نداشت.

 

در 7 دسامبر 2022 هم بیش از 3000 افسر پلیس 162 محل را در یازده ایالت فدرال جستجو کردند - و ده ها نفر را که مظنون به عضویت در یک شبکه تروریستی موسوم به "رایشبورگر" بودند دستگیر کردند. به گفته محققان، این افراد با زور اسلحه، رویای تغییر سیستم و نظام در آلمان را دنبال می کردند. آن ها خواهان روی کار آمدن یک دولت جدید «شورایی» به ریاست هنری سیزدهم شاهزاده رویس، یکی از اعضای یک خانواده اصیل سابق از تورینگن بودند. آن ها توهمات خودخوانده شامل یورش به بوندستاگ در برلین، تأسیس تقریباً 300 «شرکت امنیت داخلی» مسلح - و دستگیری نمایندگان منتخب دموکراتیک پارلمان توسط ارتش تازه تأسیس شده را دنبال می کردند.

 

چند روز پیش هم پنج نفر در آلمان به اتهام توطئه برای ربودن وزیر بهداشت آلمان و سرنگونی دولت این کشور به عنوان اعتراض به محدودیت‌های وضع‌شده در ارتباط با بیماری‌ همه‌گیر جهانی «کووید-19» محاکمه شدند.

 

دادستان‌ها گفته‌اند این گروه شامل 4 مرد با سن بین 44 تا 56 سال و یک زن 75 ساله هستند. آنها می‌گویند متهمان قصد داشته‌اند با «راه‌اندازی شرایط شبیه جنگ داخلی در آلمان از طریق توسل به خشونت دولت و پارلمان آلمان را سرنگون کنند.»

 

آنها همچنین نقشه‌ای خشن برای ربودن «کارل لاوترباخ»، وزیر بهداشت آلمان داشته‌اند. لاورترباخ به دلیل وضع محدودیت‌های مربوط به کووید-19 در میان گروه‌های راست افراطی فردی به شدت نامحبوب به شمار می‌رود.

 

گفته می‌شود متهمان این پرونده معتقدند که امپراطوری آلمان در قرن نوزدهم بهترین شیوه برای حکمرانی در این کشور به شمار می‌رود و لازم است نظم اقتدراگرایانه در آلمان مجدداً از سر گرفته شود.

 

مظنون زن در این پرونده که نام او «الیزابت آر.» اعلام شده رهبری این گروه را به عهده داشته است.

 

باورهای متهمان در این پرونده با باورهای گروه راست‌گرای افراطی «رایش‌بورگر» (به معنی شهروندان رایش) نزدیکی دارد. این گروه نیز مشروعیت قانون اساسی آلمان بعد از جنگ جهانی دوم را رد می‌کنند.

 

مطابق آنچه در پرونده این افراد ادعا شده آنها قصد داشته‌اند با آسیب زدن به شبکه توزیع برق در آلمان خاموشی سراسری ایجاد کرده و سپس وزیر بهداشت را بربایند و در صورت لزوم محافظان او را به قتل برسانند.

 

"رایشبورگر" افرادی هستند که جمهوری فدرال آلمان و ساختارهای دموکراتیک آن را به رسمیت نمی شناسند. آنها اغلب از پرداخت مالیات امتناع می ورزند و با مقامات در تضاد هستند./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده