رزمایش دریایی سنتکام با عربستان و شورای همکاری خلیج فارس-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

رزمایش دریایی سنتکام با عربستان و شورای همکاری خلیج فارس

سنتکام از برگزاری رزمایشی دریایی با عربستان سعودی و سایر کشور‌های شورای همکاری خلیج فارس خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۴ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 29
کد خبر: ۱۸۶۹۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سنتکام (فرماندهی مرکزی آمریکا در خاورمیانه) روز دوشنبه اعلام کرد که ارتش ایالات متحده تمرینات نظامی مشترک را با عربستان سعودی و سایر کشور‌های شورای همکاری خلیج فارس از روز یکشنبه آغاز کرده است.

به نوشته وبگاه «نشنال» سنتکام در بیانیه خود مشخص نکرده که کدام کشور‌های دیگر در این رزمایش حاضرند، اما اعلام کرده که این رزمایش که هر ساله ۲ بار برگزار می‌شود بر مبارزه با تروریسم، خنثی کردن مین‌های دریایی و همکاری پدافندهوایی متمرکز خواهد بود.

به نوشته نشنال، ژنرال «مایکل کوریلا» فرمانده سنتکام گفت که هدف رزمایش «ایگل ۲۳» تقویت روابط نظامی در سراسر منطقه است. در رزمایش‌های قبلی نیرو‌های مسلح بحرین، امارات، عمان، قطر، کویت و مصر حضور داشتند.

ژنرال کوریلا افزود: «این رزمایش فرصت‌هایی را برای نشان دادن همکاری نظامی آمریکا و عربستان و تعمیق قابلیت همکاری بین اعضای شورای همکاری خلیج فارس فراهم می‌کند.»

ارتش آمریکا در این رزمایش از یک شهباد جدید رونمایی می‌کند. ارتش آمریکا همچنین اعلام کرده که یک هواپیمای شناسایی پیشرفته بوئینگ به همراه شمار نامشخصی جنگنده و کشتی جنگی در این رزمایش شرکت خواهند کرد.

کشور‌های حاشیه جنوب خلیج فارس به شدت به تجهیزات نظامی، لجستیکی و کمک‌های آمریکا در این زمینه متکی هستند. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده