جان باختن صد‌ها نفر در اتیوپی پس از توقف کمک غذایی آمریکا و سازمان ملل-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

جان باختن صد‌ها نفر در اتیوپی پس از توقف کمک غذایی آمریکا و سازمان ملل

پس از توقف کمک‌های غذایی آمریکا و سازمان ملل به اتیوپی، دست‌کم ۷۰۰ نفر در «تیگرای» در شمال این کشور جان خود را از دست دادند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۴۲ - ۰۷ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 28
کد خبر: ۱۹۱۶۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ گرسنگی در هفته‌های اخیر پس از توقف کمک‌های غذایی آمریکا و سازمان ملل متحد، دست‌کم ۷۰۰ نفر را در «تیگرای» در شمال اتیوپی کشته است.

به گزارش خبرگزاری «آسوشیتدپرس» سازمان ملل و آمریکا از ماه مارس تاکنون با ادعای کشف طرح سرقت گندم‌های اهدایی، کمک‌های غذایی به تیگرای را به حالت تعلیق درآوردند. در اوایل ژوئن این توقف به بقیه اتیوپی تعمیم داده شد و بر ۲۰ میلیون نفر نیازمند یا این کشور آفریقایی تاثیر گذاشت.

رئیس کمیسیون ریسک بلایای وابسته به سازمان ملل مستقر در تیگرای اعلام کرد که از زمان تعلیق کمک غذایی در ماه مارس، ۷۲۸ مورد مرگ ناشی از گرسنگی را در سه منطقه ثبت کرده است.

رئیس این گروه گفت: «وضعیت در تیگرای بسیار دشوار است. بسیاری از مردم به دلیل کمبود مواد غذایی می‌میرند.»

به گفته کارشناسان، بیشتر مرگ و میر‌ها مربوط به کودکان، افراد مسن و افرادی است که بیماری‌های زمینه‌ای دارند.

داده‌های به‌روزرسانی شده سازمان ملل نشان می‌دهد که تعداد کودکانی که به دلیل سوء تغذیه در بیمارستان‌های تیگرای بستری شده‌اند، ۱۹۶ درصد افزایش یافته است. جنگ اخیر باعث شده ۵.۴ میلیون نفر از ۶ میلیون نفر در تیگرای به کمک‌های غذایی وابسته باشند.

اقلیم تیگرای از نوامبر سال ۲۰۲۰ شاهد درگیری میان «جبهه آزادیبخش تیگرای» با ارتش این کشور است و تاکنون دو میلیون نفر مجبور به کوچ اجباری شده‌اند / فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده