وزیر صهیونیست: کرانه باختری باید هر چه سریع‌تر الحاق شود-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

وزیر صهیونیست: کرانه باختری باید هر چه سریع‌تر الحاق شود

وزیر امور قدس در کابینه رژیم صهیونیستی با جعلی خواندن «خط سبز»، خواستار اشغال مستقیم کرانه باختری فلسطین شد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۳۹ - ۱۲ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 03
کد خبر: ۱۹۷۶۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «عمیحای الیاهو» وزیر امور قدس در کابینه رژیم صهیونیستی، امروز (چهارشنبه)، در گفتگو با رادیو ارتش «گلگلتز» خواستار اشغال مستقیم کرانه باختری شد.

این وزیر صهیونیست گفت: «آن خط سبزی که سرزمین‌هایی را که اسرائیل در سال ۱۹۶۷ تحت کنترل خود درآورده، مشخص می‌کند، وجود ندارد و جعلی است.»

عمیحای الیاهو در ادامه به کرانه باختری فلسطین با نام‌های عبری آن‌ها اشاره کرد و افزود: «باید حاکمیت ما بر مناطق یهودا و سامره (اشاره به کرانه باختری) اعمال شود. این کار باید در اسرع وقت و تا جای ممکن به صورت هوشمندانه انجام شود.»

رژیم صهیونیستی و سازمان آزادی‌بخش فلسطین پس از سال ۱۹۹۵ توافقی معروف به «اسلوی ۲» را امضا کردند که کرانه باختری را به سه بخش تقسیم کرد. این سه بخش به ترتیب «الف»، «ب» و «ج» نام دارند. منطقه الف که ابتدا ۳ درصد کرانه باختری را تشکیل می‌داد، در سال ۱۹۹۹ توسعه یافت و ۱۸ درصد کرانه باختری را شامل شد. غالب نهاد‌های این منطقه تحت کنترل تشکیلات خودگردان فلسطین هستند.

در منطقه ب که ۲۱ درصد کرانه باختری را شامل می‌شود، تشکیلات خودگردان فلسطین تنها مسئولیت حوزه آموزش، بهداشت و اقتصاد را برعهده دارد. رژیم صهیونیستی امنیت بیرونی هر دو منطقه الف و ب را بر عهده دارد به این معنا که این رژیم هر زمانی که اراده کند، می‌تواند برای بازداشت و ترور هر شهروند فلسطینی وارد این مناطق شود.

در منطقه ج که حدود ۶۰ درصد اراضی کرانه باختری را در بر می‌گیرد، طبق توافق اسلو این منطقه باید تحت کنترل تشکیلات خودگردان فلسطین باشد، اما در عمل به طور کامل تحت کنترل ارتش رژیم صهیونیستی است و اکثر شهرک‌های صهیونیستی نیز در آن واقع هستند. / فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده