پکن: موضع ما تشکیل کشور فلسطینی در مرزهای ۱۹۶۷ است-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

پکن: موضع ما تشکیل کشور فلسطینی در مرزهای ۱۹۶۷ است

وزارت خارجه چین امروز طی بیانیه‌ای درباره ریاست دوره‌ای پکن بر شورای امنیت سازمان ملل متحد، گفت که تمام تلاش خود را برای بازگرداندن صلح در فلسطین به کار خواهد گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۳ - ۱۵ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 06
کد خبر: ۲۱۲۱۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، با تداوم جنایات رژیم موقت صهیونیستی علیه فلسطینیان در نوار غزه و تداوم حملات زمینی به این منطقه، دولت پکن بار دیگر بر لزوم توقف درگیری‌ها تاکید کرد.

 

وزارت خارجه چین امروز (دوشنبه) طی بیانیه‌ای درباره ریاست دوره‌ای پکن بر شورای امنیت سازمان ملل متحد، گفت: «پکن تمام تلاش خود را برای بازگرداندن صلح در فلسطین به کار خواهد گرفت».

 

به نوشته وبگاه شبکه «الجزیره»، این وزارتخانه در توضیح اقدامات چین برای بحران فلسطین به‌عنوان رئیس دوره‌ای شورای امنیت، اظهار داشت: «ما برای ایجاد اجماع و اتخاذ تدابیر مسئولانه و موثر در اسرع وقت تلاش خواهیم کرد».

 

در این بیانیه همچنین آمده است: « موضع ما در قبال مسئله فلسطین، که همانا تشکیل کشور فلسطین در مرزهای ۱۹۶۷ با پایتختی قدس شرقی است، قاطع و روشن است».

 

پیش از این نیز نماینده ویژه دولت چین برای غرب آسیا، گفتگوی بین طرف‌های فلسطینی و رژیم موقت صهیونیستی بر اساس راهکار دو دولتی برای پایان دادن به بحران را ضروری دانسته بود./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده