انگلیس: ممکن است بعد از آتش‌بس در غزه کشور فلسطین را به رسمیت بشناسیم-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

انگلیس: ممکن است بعد از آتش‌بس در غزه کشور فلسطین را به رسمیت بشناسیم

وزیر خارجه انگلیس مدعی شد کشورش ممکن است کشور فلسطین را بعد از آتش‌بس در غزه به رسمیت بشناسد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۵ - ۱۳ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 02
کد خبر: ۲۲۶۳۵۷

به گزارش راهبرد معاصر. دیوید کامرون، وزیر امور خارجه انگلیس روز پنجشنبه گفت کشورش ممکن است بعد از آتش‌بس در غزه کشور فلسطین را رسماً به رسمیت بشناسد و منتظر نتیجه مذاکرات چند ساله بین اسرائیل و فلسطینی‌ها نماند.

 

او گفت چنانچه حماس در غزه در قدرت باشد به رسمیت شناختن کشور فلسطین اتفاق نخواهد افتاد. کامرون همچنین گفت که این اتفاق ممکن است حین ادامه مذاکرات بین سران اسرائیل و فلسطین رخ دهد.

 

وزیر خارجه انگلیس گفت: «به رسمیت شناختن فلسطین نمی‌تواند در آغاز این روند اتفاق بیفتد اما نیازی هم نیست در پایان آن رخ دهد.»

 

وی گفت: «کاری که لازم است انجام دهیم این است که برای فلسطینی‌ها افقی به سوی یک آینده بهتر، آینده‌ای که بتوانند کشوری برای خودشان داشته باشند، بگشاییم.»

 

اظهارات کامرون در شرایطی مطرح شده که رسانه‌های اسرائیل اخیرا خبر دادند تل‌آویو در نظر دارد «تونی بلر» نخست‌وزیر اسبق انگلیس را به عنوان میانجی برای متقاعد کردن غرب به پذیرش آوارگان غزه پس از پایان جنگ تعیین کند.

 

این خبر با واکنش تشکیلات خودگردان فلسطین هم مواجه شد و هشدار داد که «تونی بلر در حال تکمیل اعلامیه بالفور است».

 

بیانیه بالفور، نامه‌‌ای بود که ۲ نوامبر ۱۹۱۷ میلادی توسط آرتور جیمز بالفور وزیر خارجه وقت انگلیس خطاب به «والتر روتشیلد» سیاست‌مدار یهودی‌تبار و عضو مجلس عوام نوشته شد و در آن بر «موضع مثبت» لندن برای «ایجاد خانه ملی برای یهودیان در سرزمین فلسطین» تاکید شد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده