ایران خواستار تصویب قطعنامه‌ای علیه رژیم صهیونیستی شد-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

ایران خواستار تصویب قطعنامه‌ای علیه رژیم صهیونیستی شد

نمایندگی ایران نزد سازمان ملل متحد در نیویورک تصریح کرد که تصویب قطعنامه‌ای ذیل فصل هفتم برای مهار رژیم اسرائیل که صلح و قوانین بین‌المللی را به خطر می‌اندازد، ضروری است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۵ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 03
کد خبر: ۲۳۴۶۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، نمایندگی ایران نزد سازمان ملل متحد در نیویورک بعد از نشست شورای امنیت در خصوص تجاوز رژیم صهیونیستی به بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق خواستار تصویب قعنامه‌ای ذیل فصل هفتم شورای امنیت سازمان ملل برای مهار رژیم اسرائیل شد.

 

نمایندگی ایران در این خصوص در حساب رسمی خود در برنامه ایکس نوشت: چگونه جهان می‌تواند این رژیم سرکش را که آشکارا قطعنامه شورای امنیت برای آتش بس و قوانین بین المللی را نادیده می‌گیرد، متوقف کند؟

 

نمایندگی ایران همچنین نوشت: تصویب قطعنامه‌ای ذیل فصل هفتم برای مهار این رژیم متجاوز که صلح و قوانین بین المللی را به خطر می‌اندازد، ضروری است.

 

شب گذشته به وقت محلی نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره حمله تجاوزکارانه اسرائیل به ساختمان کنسولگری ایران در دمشق برگزار شد.

 

زهرا ارشادی، سفیر و معاون نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد نیز در این نشست اظهار داشت: این جنایت و حمله تروریستی بیانگر توهین آشکار به اصل پذیرفته‌شده جامعه بین‌المللی، یعنی مصونیت نمایندگان و اماکن دیپلماتیک و کنسولی است؛ اصل مشترکی که سنگ‌بنای روابط بین‌الملل به‌حساب می‌آید، به‌رسمیت شناخته می‌شود و مورد حمایت قرار می‌گیرد.

 

وی افزود: این جنایت همچنین آشکارا اصل اساسی مصونیت دیپلماتیک و کنسولی را نقض کرده، و همچنین ناقض کنوانسیون روابط دیپلماتیک 1961، کنوانسیون وین درباره روابط کنسولی 1963 و کنوانسیون پیشگیری و مجازات جرایم علیه افراد تحت حمایت بین‌المللی از جمله عوامل دیپلماتیک 1973 است./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار