المیادین: «برهم صالح» به بغداد بازگشت-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

المیادین: «برهم صالح» به بغداد بازگشت

یک شبکه خبری اعلام کرد که رئیس جمهور عراق پس از تهدید به استعفا و عزیمت به منطقه کردستان ، امروز و پس از هشدار رئیس پارلمان این کشور به بغداد بازگشته است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۶ - ۰۷ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 28
کد خبر: ۳۲۰۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ شبکه خبری المیادین به نقل از منابع مطلع خبر داد که «برهم صالح» رئیس جمهور عراق پس از آنکه دو روز را در منطقه کردستان عراق سپری کرد به بغداد بازگشته است.

 

برهم صالح، پنجشنبه (26 دسامبر) پس از اعلام آمادگی برای استعفا، بغداد را به مقصد سلیمانیه ترک کرد و از معرفی نامزد پیشنهادی فراکسیون البناء به عنوان فراکسیون بزرگتر پارلمان برای تصدی پست نخست‌وزیری خودداری کرد.

 

امروز برخی از مقامات سیاسی عراق از نامه هشدار آمیز «محمد الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق به «برهم صالح» برای بازگشت فوری به بغداد خبر داده بودند.

 

الحلبوسی در نامه به صالح، به او ابلاغ کرده در صورتی که وی پست ریاست‌جمهوری را حتی بدون استعفا ترک کند، قانون اساسی به رئیس پارلمان اجازه می‌دهد که اختیارات ریاست‌جمهوری را برعهده گیرد.

 

ناظران سیاسی، تهدید برهم صالح به استعفا را یک امتیازگیری سیاسی و حاصل فشار طرف‌های خارجی بر رئیس‌جمهور عراق عنوان کرده و فرار رئیس‌جمهور به سلیمانیه را به دستور طرف‌های خارجی و با هدف مانع‌تراشی در روند انتخاب نخست‌وزیر و بحرانی‌تر کردن اوضاع و انتخاب نخست‌وزیری دیگر دانسته‌اند.

 

در این میان برخی گروه‌های سیاسی می‌گویند که صالح به دلیل این جانبداری‌ و مجری اوامر خارجی بودن و تحت تاثیر برخی احزاب داخلی بودن، دیگر رئیس جمهور مناسبی برای عراق نیست و باید استعفا کند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده