واکنش سوئد و آلمان به سانحه سقوط هواپیما در ایران-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

واکنش سوئد و آلمان به سانحه سقوط هواپیما در ایران

سوئد و آلمان امروز (شنبه ۲۱ دی) به سانحه سقوط بوئینگ ٧٣٧ اوکراین در ایران واکنش نشان داده و خواستار اقدامات لازم برای جلوگیری از تکرار آن شدند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۲ - ۲۱ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 11
کد خبر: ۳۳۲۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ شرکت هواپیمایی اوکراینی با ۱۷۹ مسافر و ۹ خدمه پروازی که صبح چهارشنبه (۱۸ دی) تهران را به مقصد کی‌یف پایتخت اوکراین ترک می‌کرد حوالی شهر جدید پرند در استان تهران سقوط کرد. در این حادثه ۱۴۷ مسافر ایرانی و ۳۲ مسافر خارجی جان باختند.

 

صبح امروز (شنبه) ستاد کل نیروهای مسلح ایران تایید کرد که بر اثر بروز خطای انسانی و غیرعمد، هواپیمای خطوط هوایی اوکراین مورد اصابت قرار گرفته است. این ستاد اطمینان خاطر داد با پیگیری انجام شده اصلاحات اساسی در فرآیندهای عملیاتی در سطح نیروهای مسلح، امکان تکرار این گونه خطاها را غیرممکن ساخته و بلافاصله مقصر آن را به سازمان قضایی نیروهای مسلح معرفی کند تا با اشتباهای روی داده، برخورد قانونی صورت گیرد.

 

« استفان لوفون » نخست وزیر سوئد در واکنش به مشخص شدن چگونگی سرنگونی هواپیمای اوکراینی گفت: سرنگونی هواپیمای غیرنظامی، وحشتناک و هولناک است؛ خواه اتفاقی باشد یا نه؛ اقدامی که باید محکوم شود و ایران مسئولیت کامل آن را برعهده گیرد.

 

۱۰ شهروند سوئدی و ۷ فردی که در سوئد زندگی می‌کردند، از جان‌باختگان این این هواپیما هستند.

 

« هایکو ماس » وزیر امور خارجه آلمان نیز از ایران خواست از تکرار چنین « فاجعه‌ای» در آینده جلوگیری کند. وی گفت: اقدام ایران در شفاف‌سازی دلیل سقوط هواپیما را بسیار مهم دانست.

 

وزیر خارجه آلمان افزود: تهران باید پیامدهای دُرست در ارزیابی این فاجعه هراس‌انگیز را ترسیم و در جهت اطمینان از تکرار نشدن آن اقدام کند.

 

چهار تن از قربانیان این هواپیما در آلمان زندگی می‌کردند؛ اگرچه تابعیت آلمان را نداشتند.

 

منبع: آفتاب

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار