نام «حشد الشعبی» عراق چگونه متولد شد؟-راهبرد معاصر
آیت الله رئیسی؛ از خدمت به مردم تا محضر خدا چرا رهبر انقلاب فرمودند نگران نباشید؟ واکنش روحانی به شهادت آیت الله رئیسی حسین امیرعبداللهیان نخستین وزیر امور خارجه «شهید» جمهوری اسلامی ایران نام گرفت انتخابات ریاست جمهوری ظرف ۵۰ روز باید برگزار شود فرآیند و روش برگزاری انتخابات جدید ریاست‌جمهوری چیست؟ بیانیه هیات دولت: مسیر خدمت با تاسی به روحیه خستگی ناپذیر آیت‌الله رئیسی ادامه خواهد داشت اسامی شهدای سانحه سقوط بالگرد رئیس جمهور ظریف شهادت رئیس جمهور و وزیر خارجه را تسلیت گفت پیام تسلیت سید حسن خمینی در پی شهادت رئیس جمهور و همراهان مسئولیت اداره دولت پس از شهادت رئیس جمهور با کیست؟ جزئیات شهادت آیت الله رئیسی و هیئت همراه+ برگزاری جلسه فوق‌العاده هیئت‌دولت به ریاست "مخبر" سانحه برای بالگرد رئیس‌جمهور در آذربایجان شرقی محسن رضایی: مجلس آینده نیاز به وحدت‌ در درون و هم‌افزایی با قوای دیگر دارد کدام مجلس در رأس امور است؟

نام «حشد الشعبی» عراق چگونه متولد شد؟

همزمان با ششمین سالروز تاسیس حشد شعبی عراق، مشاور امنیت ملی و رئیس هیئت حشد شعبی چگونگی نامگذاری این هیئت را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۴ - ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 14
کد خبر: ۴۶۰۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ فالح الفیاض مشاور امنیت ملی و رئیس هیئت الحشد الشعبی عراق در گفت وگو با سایت المعلومه تصریح کرد: من نزد نوری المالکی نخست وزیر اسبق عراق در زمان صدور فتوای جهاد کفایی مرجعیت عالی دینی بودم و این فتوا مسئولیت سنگینی را روی دوش دولت و مسئولان قرار داد.

 

 

وی افزود: فتوای جهاد کفایی گامی طنین انداز بود و مرجعیت دینی یکی از فاکتورهای قدرت در جامعه عراق به شمار می رود.

 

 

فالح الفیاض درباره شیوه انتخاب نام الحشد الشعبی گفت: من نزد نوی المالکی نخست وزیر اسبق و برخی از برادران بودم. نام "الحشد الوطنی" در نهاد ریاست جمهوری متداول بود و برای کمیته بازسازی به کار می رفت. المالکی نام الحشد را گرفت و من هم نام الشعبی را به آن افزودم و اینگونه تصمیم گرفتیم که مدیریت الحشد الشعبی را تشکیل دهیم و سپس نام هیئت الحشد الشعبی انتخاب شد و نخست وزیر (المالکی) من را مامور اداره موقت آن کرد.

 

 

وی افزود: اولین مسئول عراقی بودم که در آن شرایط کنفرانس مطبوعاتی برگزار و در آن زمان تاکید کردم که فتوای مرجعیت مختص شیعیان نیست بلکه برای نجات میهن است.

 


فالح الفیاض گفت: مرجعیت از طریق برخی از معتمدان و شخصیت ها در تماس بود و توصیه ها درباره الحشد الشعبی و رفتار اعضای آن و آینده آن را منتقل می کرد و نمایندگان مرجعیت در بسیج (افراد) و مشارکت نقش داشتند.

وی گفت: گروههای مقاومت اسلامی و مجاهدان بارز در ساختار فنی الحشد الشعبی نقش داشته و اثرگذار بودند.

 

 

الفیاض گفت: "شهید قاسم سلیمانی توانست بسیاری از منابع را برای حمایت از الحشد الشعبی به خدمت بگیرد".

 

 

وی خاطرنشان کرد: اولین دستاورد الحشد الشعبی تامین امنیت شهر سامرا و اطراف آن بود. این اقدام از ارکان ضروری در مسیر مقابله با داعش بود.

 

 

رئیس هیئت الحشد الشعبی گفت: الحشد در روزهای اولیه به تنهایی در نبرد بود اما بعدا ارتش نیز خود را بازیابی کرد و با از بین بردن داعش تروریستی اعتبار و جایگاه عراق را به این کشور بازگرداند./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده