تلاش موساد برای رفع مخالفت‌های کشور‌های عربی با طرح الحاق کرانه باختری-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

تلاش موساد برای رفع مخالفت‌های کشور‌های عربی با طرح الحاق کرانه باختری

سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی تلاش‌هایی را برای رفع مخالفت‌های کشور‌های عربی با طرح الحاق کرانه باختری آغاز کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۴ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 15
کد خبر: ۴۶۱۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ یوسی کوهن، رئیس سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) برنامه‌ای را با هدف رفع مخالفت کشور‌های عربی با طرح الحاق کرانه باختری در پیش گرفته است.

 

رسانه صهیونیستی «کان» یکشنبه شب با تایید تلاش‌های رئیس موساد برای رایزنی با کشور‌های عرب مخالف با طرح الحاق کرانه باختری، از احتمال سفر او به برخی از این کشور‌ها در آینده نزدیک خبر داد.

 

کوهن پیش از این نیز تلاش‌هایی را در جهت بهبود روابط میان رژیم صهیونیستی و دیگر کشور‌های عرب از جمله عربستان صورت داده بود.

 

بنا به نوشته جروزالم پست، رئیس موساد در ابتدای همه‌گیری ویروس کرونا توانست برخی کشور‌های حوزه خلیج فارس را در ارائه تجهیزات پزشکی به تل‌آویو دخیل کند. موساد طی سالیان متمادی در برقراری تماس‌های محرمانه با کشور‌هایی که رژیم صهیونیستی امکان برقراری روابط آشکار با آن‌ها را ندارد، نقش داشته است.

 

طبق طرحی که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا موسوم به معامله قرن اعلام کرده است ۳۰ درصد از اراضی کرانه باختری و غور اردن به اراضی اشغالی ملحق می‌شوند. بر این اساس کرانه باختری، مرزی با رود اردن و بحرالمیت نخواهد داشت. تنها راه ارتباطی کرانه باختری با دنیای بیرون دو پلی است که آن را به اردن متصل می‌کند و از مناطق اشغالی خواهد گذشت.

 

الحاق کرانه باختری به سرزمین‌های تحت اشغال رژیم صهیونیستی موج مخالفت و محکومیت را از سوی کشور‌های عربی و اتحادیه اروپا به دنبال داشته است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده