کرونا؛ بهانه ترامپ برای مقابله با مهاجرت‌‌ به آمریکا-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

کرونا؛ بهانه ترامپ برای مقابله با مهاجرت‌‌ به آمریکا

یک وبگاه آمریکایی در یادداشتی نوشته رئیس‌جمهور آمریکا شیوع ویروس کرونا در این کشور را بهانه کرده تا دستور کار مقابله با مهاجرت‌ها به این کشور را پیش ببرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۳ - ۰۴ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 24
کد خبر: ۴۷۵۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛وبگاه «هافینگتون پست»، در یادداشتی به انتقاد از دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا برای پیشبرد دستور کار ضد مهاجرت خود پرداخت. 

 

 دونالد ترامپ سال‌هاست که به دنبال پیشبرد اقداماتی است تا مهاجرت‌ به آمریکا را محدود کند و اکنون نیز از بهانه شیوع ویروس کرونا در این کشور استفاده می‌کند تا اعمال محدودیت بر مهاجرت‌ها را توجیه کند.

 

هافینگتون پست نوشت، این اقدام ترامپ، مهاجران آسیب‌پذیری چون کودکان را در خطر قرار می‌دهد و آنها را از خانواده‌هایشان جدا می‌کند و می‌تواند بحران اقتصادی کنونی در آمریکا را عمیق‌تر کند.    

 

از زمان اعلام وضعیت اضطراری در آمریکا به دلیل شیوع ویروس کرونا در ماه مارس، ترامپ استقرار مجدد پناهجویان را در این کشور متوقف کرده است، کودکان بی‌همراه را اخراج کرده است، حتی تعدادی از مهاجرت‌های قانونی را به حالت تعلیق درآورده، مرز‌ها را به روی پناهجویان بسته و جلسات دادگاه‌ها را برای افرادی که در انتظار این جلسات در مکزیک هستند را عقب انداخته است. روز دوشنبه این هفته نیز وی مهاجرت قانونی را از طریق یک دستور اجرایی محدود کرد.

 

هافینگتون پست در ادامه نوشت، ترامپ ادعا کرده که این سیاست‌ها برای پیشگیری از گسترش بیماری کووید-۱۹ در آمریکا و محافظت از کارگران آمریکایی در برابر رقیبان مشاغل آنها در طول بحران مالی به وجود آمده بر اثر ویروس کرونا لازم بوده است. 

 

در ماه‌های اخیر چند سیاست دیگر در خصوص مهاجرت به آمریکا لیست ترامپ را پر کرده است. بیماری کووید-۱۹ الزامی برای به وجود آمدن سیاست‌های بومی‌گرایی مهاجرتی در آمریکا، ایجاد نکرد بلکه یک بهانه برای آنها به وجود آورد.    

 

ترامپ با وجود اینکه آمریکا با افت اقتصادی روبه‌رو بوده است، ساخت دیوار مرزی مکزیک را متوقف نکرد. 

 

ترامپ روز گذشته (سه‌شنبه) در جریان سفر خود به آریزونا از مراحل ساخت دیوار مرزی که هم‌اکنون ۲۰۰ مایل (۳۲۲ کیلومتر) آن ساخته شده دیدار کرد.  

 

وی در این باره گفت: «من این دیوار را ساختم و صد در صد کار می‌کند.» 

 

هافینگتون پست می‌نویسد، رئیس‌جمهور آمریکا به غلط ادعا می‌کند که این دیوار مرزی جلوی بیماری کووید-19 را گرفت. 

 

ترامپ در اولین سخنرانی خود در مورد ویروس کرونا در ماه مارس مشخص کرد که پاسخ ابتدایی او به ویروس کرونا مقصر دانستن دیگر کشور‌ها و بستن مرز‌های آمریکاست.  

 

در ادامه این یادداشت آمده است، بعد از صحبت‌های ترامپ در این مورد، دولت وی حداقل 48 سیاست را در خصوص سیستم مهاجرتی آمریکا صادر کرد. 

 

با این وجود شمار مبتلایان و تلفات ناشی از ویروس کرونا در آمریکا همچنان رو به افزایش است. دانشگاه «جانز هاپکینز» امروز (چهارشنبه) گزارش کرد که در ۲۴ ساعت گذشته، ۸۲۴ نفر دیگر به مجموع قربانیان کرونا در ایالات متحده آمریکا افزوده شده‌ند تا آمار کلی آنها در این کشور به ۱۲۱ هزار و ۲۱۷ نفر برسد. 

 

بیشترین تغییرات گسترده از طریق دستور اجرایی روز دوشنبه این هفته ایجاد می‌شوند. این دستور جدید انواع ویزاهای کاری جدید را ممنوع کرده که این هفته به مرحله اجرایی می‌رسد و تا پایان سال نیز ادامه دارد. این قانون صدور ویزای H-1B برای کارگران ماهر را متوقف می‌کند. 

 

هافینگتون پست همچنین نوشت، این اقدامات پاسخی به ویروس کرونا نبود، آنها پاسخی اقتصادی نبودند. 

 

اتحادیه آزادی‌های مدنی آمریکا روز دوشنبه در بیانیه‌ای گفت: «این (اقدامات ترامپ) سوء‌استفاده از یک بیماری همه‌گیر به منظور ایجاد سیاست‌های تفرقه‌انگیز و شکل‌دهی دوباره به قانون مهاجرت است؛ در حالی که کنگره از دور خارج می‌شود.» / فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار