نقش موثر سازمان الحشد الشعبی در مقابله با بیماری کرونا-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

نقش موثر سازمان الحشد الشعبی در مقابله با بیماری کرونا

سخنگوی ائتلاف الفتح عراق با تأکید بر نقش سازمان الحشد الشعبی در مقابله با بیماری کرونا، ابراز داشت: «الحشد الشعبی به وجود آمده است که بماند و باقی هم خواهد ماند».
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۱ - ۰۸ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 28
کد خبر: ۴۸۰۸۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ «احمد الاسدی» سخنگوی ائتلاف الفتح عراق از اقدامات سازمان الحشد الشعبی (بسیج مردمی) قدردانی کرد.

 

الاسدی تأکید کرد که الحشد الشعبی از شش ماه پیش تا کنون، بودجه‌ای نداشته، ولی با این وجود، با تکیه بر امکانات خود، با ویروس کرونا مقابله کرده است.

 

وی همچنین تصریح کرد که «الحشد الشعبی به وجود آمده است که بماند و باقی هم خواهد ماند».

 

شبکه خبری «اباء» به نقل از سخنگوی ائتلاف الفتح گزارش داد که «پس از اینکه همه شکست خوردند، الحشد الشعبی مسئولیت دفن متوفیانی را بر عهده گرفت که بر اثر کرونا درگذشتند».

 

الاسدی درباره جدایی برخی از گروههای تولیت مقدس از الحشد الشعبی هم تصریح کرد، حشد عتبات، هیچ ارتباطی به دفاع نداشته است، بلکه این مسئله مربوط به فرمانده کل نیروهای مسلح است.

 

سخنگوی ائتلاف الفتح در ادامه تأکید کرد که مأموریت دولت مصطفی الکاظمی برگزاری انتخابات زود هنگام و بازگردان قدرت به حکومت است.

 

وی از دولت خواست که برای جلوگیری از سیاسی کردن تظاهرات و موج‌سواری بر آن توسط طرفهای داخلی و خارجی وارد عمل شود.

 

الاسدی در پایان خاطر نشان کرد که «دولت موفق نشد بحران تظاهرات را کنترل و از تظاهرات‌کنندگان حمایت کند».

 

نیروهای مبارزه با تروریسم عراق پنجم تیر ماه جاری با ۴۰ خودروی زرهی به تیپ ۴۵ الحشد الشعبی متشکل از گردان‌های حزب‌الله عراق یورش بردند و تعدادی از مجاهدان الحشد الشعبی را دستگیر کردند.

 

این اقدام واکنش شدید طیفها و احزاب سیاسی عراق را به همراه داشت. سید «صدر الدین قپانچی» امام جمعه نجف بازداشت نیروهای الحشد الشعبی را اتفاقی خطرناک و غیر قابل قبول خواند و گفت:« الحشد شاید صبر داشته باشد، اما وطن و خون خود را نمی‌فروشد»./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده