گذرگاهی مرزی در عراق که تحت کنترل آمریکاست-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

گذرگاهی مرزی در عراق که تحت کنترل آمریکاست

نماینده استان بصره عراق از وجود گذرگاهی مرزی در جنوب عراق خبر داد که دولت عراق هیچ سلطه‌ای بر آن ندارد و آمریکا آن را کنترل می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۱ - ۲۳ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 13
کد خبر: ۵۰۴۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، «بدر الزیادی» نماینده استان بصره (جنوب عراق)، در گفت‌و‌گویی تلویزیونی از گذرگاهی مرزی در عراق خبر داد که تحت کنترل آمریکاست.

 

به گزارش پایگاه خبری «بغداد الیوم»، نماینده استان بصره در این خصوص گفت: «تمام گذرگاه‌های مرزی در بصره در اختیار دولت است به استثنای گذرگاه "جریشان" با کشور کویت. این گذرگاه تحت کنترل نیست و آمریکا و نماینده‌های ائتلاف بین‌المللی بر آن سیطره دارد. از طریق این گذرگاه کالاهایی بدون بازرسی و نظارت وارد [عراق] می‌شود که طرف عراقی حق بازرسی یا گشودن آنها را ندارد».

 

بدر الزیادی در ادامه گفت: «کانتینرهای ائتلاف بین‌المللی نیز از طریق این گذرگاه وارد می‌شوند که بازگشایی نمی‌شوند. نیروهای محافظ مردم عراق نیز هیچ نقشی جز باز و بسته کردن دروازه‌ها به‌ هنگام ورود کانتیر‌ها ندارد. از نخست‌وزیر می‌خواهیم که در ارتباط با این گذرگاه موضعی اتخاذ کند».

 

الزیادی همچنین گفت که «حیدر العبادی» نخست‌وزیر اسبق عراق، پیشتر، نیروهایی برای حفظ گذرگاه‌های بصره اعزام کرده بود که به دنبال این اقدام واردات بسیاری صورت گرفت؛ اما بعدها این گذرگاه‌های بدون هیچ حفاظتی رها شدند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده