پامپئو: باید با تهدیدهای ایران در منطقه مقابله کرد-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

پامپئو: باید با تهدیدهای ایران در منطقه مقابله کرد

وزیر خارجه آمریکا روز چهارشنبه گفت باید با تهدیدهای ایران در منطقه مقابله کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۳ - ۱۲ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 02
کد خبر: ۵۷۳۴۷

به گزارش راهبرد معاصر  «مایک پامپئو»، وزیر خارجه آمریکا امروز سه‌شنبه بار دیگر ضمن تکرار ادعاها خواستار مبارزه با آنچه به گفته او «تهدیدهای ایران در منطقه» است شد.

 وزیر خارجه آمریکا در ادامه ادعاهای خود گفت جامعه بین‌المللی باید ایران را بابت «جنایت‌هایش» پاسخگو کند.

پامپئو همزمان با این اظهارات واشنگتن مقام‌های دیوان بین‌المللی کیفری که قصد تحت پیگیر قرار دادن سربازان آمریکایی داشته‌اند را تحریم خواهد کرد.

وزیر خارجه آمریکا گفت ایالات متحده «فاتو بن‌سودا»، دادستان دیوان بین‌المللی دادگستری و «فاکیسو موچوچوکو»، از دیگر مقام‌های این دیوان را در فهرست سیاه قرار داده و بای برخی افراد دیگر هم ممنوعیت صدور ویزا صادر خواهد کرد.

دولت آمریکا بعد از خروج از «برنامه جامع اقدام مشترک» یا برجام تحریم‌ها علیه ایران را از سر گرفته و به سیاست‌هایی تحریک‌آمیز علیه ایران، از جمله ترور سردار قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روی آورده است.

ترامپ  وعده داده بود با خروج از برجام و پیگیری سیاست موسوم به «کارزار فشار حداکثری» ایران را به حضور پای میز مذاکره برای رسیدن به «توافقی بهتر» -به زعم او- مجاب خواهد کرد.

در حالی که بیش از ۲ سال از این وعده می‌گذرد دولت آمریکا در تحقق این هدف ناکام مانده و به همین دلیل ترامپ به خصوص در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری ماه نوامبر از سوی گروه‌های مختلف در آمریکا آماج انتقادات قرار گرفته است.

منتقدان ترامپ او را به نداشتن راهبرد در قبال ایران، تشدید بی‌مورد تنش‌ها با این کشور و جدا کردن مسیر آمریکا از متحدانش متهم کرده‌اند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار