استقبال اتحادیه اروپا از توافق سازش میان خارطوم-تل‌آوی-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

استقبال اتحادیه اروپا از توافق سازش میان خارطوم-تل‌آوی

اتحادیه اروپا با صدور بیانیه‌ای بدون درنظر گرفتن آرمان فلسطینیان، از توافق سازش میان دولت انتقالی سودان و رژیم صهیونیستی استقبال کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۵ - ۰۴ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 25
کد خبر: ۶۴۲۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ سخنگوی اتحادیه اروپا روز گذشته (شنبه) با صدور بیانیه‌ای از توافق سازش میان دولت انتقالی سودان و رژیم صهیونیستی استقبال کرد.

 

پایگاه خبری «عاروتص‌شوع» در این خصوص گزارش کرد، اتحادیه اروپا در بیانیه‌ای توافق سازش میان اسرائیل و سودان را تحول مثبتی توصیف کرد و گفت: «این یک تحول مثبت است که باید در ثبات‌بخشی و رفاه خاورمیانه (غرب آسیا)، شاخ آفریقا و مناطق دریای سرخ کمک کند».

 

اتحادیه اروپا در ادامه در خصوص لزوم مناقشات میان رژیم صهیونیستی و کشورهای عربی گفت: «اتحادیه اروپا موضع دیرینه خود را مجدداً یادآوری می‌کند که حل جامع مناقشات اعراب-اسرائیل نیازمند یک رویکرد فراگیر منطقه‌ای و تعامل با هر دو طرف است».

 

روز جمعه هفته گذشته، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا که در ماههای اخیر برای بهبود روابط میان کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس و دیگر کشورهای سراسر جهان با رژیم صهیونیستی به تکاپو افتاده است، از توافق میان سودان و رژیم صهیونیستی برای عادی‌سازی روابط خبر داد.

 

وی طی یک تماس تلفنی با «بنیامین نتانیاهو» و «عبدالفتاح البرهان» رئیس شورای حاکمیتی سودان و «عبدالله حمدوک» نخست‌وزیر سودان در این خصوص گفت: «دولت اسرائیل و جمهوری سودان توافق کردند که صلح کنند. این صلح بدون خونریزی در خاورمیانه (غرب آسیا) است».

 

توافق سازش میان سودان و رژیم صهیونیستی به سرعت مورد مخالفت «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین قرار گرفت و دفتر وی در بیانیه‌ای ضمن آنکه این توافق را در تضاد با توافق صلح عربی توصیف کرده بود، اعلام کرد: «هیچ‌کس حق ندارد از جانب مردم فلسطین و آرمان‌های فلسطینیان حرف بزند».

 

از طرف دیگر، حماس نیز ضمن محکوم کردن این توافق، آن را یک «گناه سیاسی» توصیف کرد که هم به مردم فلسطین و هم مردم سودان لطمه می‌زند.

 

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز روز گذشته (شنبه) در پی اعلام کاخ سفید در خصوص عادی سازی روابط سودان با رژیم صهیونیستی در صفحه توئیترش اعلام کرد: اعلامیه کاخ سفید درباره سودان نمی‌توانست از این نمادین‌تر باشد. به اندازه کافی باج پرداخت کنید، چشمان خود را به روی جنایات علیه فلسطینی ها ببندید، سپس از فهرست سیاه به اصطلاح "تروریسم" خارج خواهید شد.

 

وزارت امور خارجه افزوده است: واضح است که این فهرست به اندازه مبارزه ایالات متحده آمریکا با تروریسم، جعلی است. شرم آور است!

 

این اعلان واکنش مردم سودان را به همراه داشت و مردم این کشور پس از اعلام توافق سازش دولت انتقالی سودان با رژیم صهیونیستی در شهر خارطوم، پایتخت سودان تظاهرات کرده و شعار «نه به صلح با رژیم» سر دادند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار