چرخش مخفی گروهی از جمهوری خواهان به سمت بایدن-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

چرخش مخفی گروهی از جمهوری خواهان به سمت بایدن

نشریه آمریکایی هیل روز چهارشنبه درباره رای مخفی طیفی از جمهوریخواهان به جو بایدن نامزد دموکراتها در انتخابات پیش روی آمریکا نوشت: آنها را رای‌دهندگان مخفی جو بایدن نامزد دموکراتها بنامید؛ گروهی از جمهوریخواهان که هیچ‌گاه از یک نامزد دموکرات حمایت نکرده‌اند، اما ناگهان به سمت بایدن گرایش می‌یابند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۷ - ۰۷ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 28
کد خبر: ۶۴۷۰۱

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از هیل، جالب است که این افراد نمی خواهند هیچ کس از رای مخفی شان سر درآورد.

در سال ۲۰۱۶، برخی استراتژیست ها به این نتیجه رسیدند که شماری از رای دهندگان به طور مخفیانه به دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا رای می دادند، اما از سوی نظرسنج ها برگزیده نمی شدند.

اما استراتژیست ها امسال از کار رای دهندگان به بایدن در ایالت ها و بخش های قرمز (رنگ انتخاباتی جمهوریخواهان) شگفت زده اند که دیدگاهشان را مخفی نگه می دارند، اما علاوه بر کمک به پیروزی بایدن در ایالت هایی چون میشیگان، ویسکانسین و پنسیلوانیا، امکان برد وی در ایالت های دیگری چون آیوا، کارولینای شمالی و جورجیا را که دموکرات ها در سال ۲۰۱۶  نتیجه را به ترامپ واگذار کردند، فراهم می سازند.

در فلوریدا که یک ایالت مهم میدان نبرد برای انتخاب مجدد ترامپ در انتخابات سال جاری است، ممکن است نگرانی هایی درمورد حمایت از بایدن وجود داشته باشد.

یک فرد جمهوریخواه که از بایدن حمایت می کند، به نشریه هیل گفت: در مورد این مساله چیزی نمی گویم. وی افزود: مساله این نیست که به خاطر رای به بایدن شرمسارم، در حالی که کار درست را انجام می دهم.

با این حال، شماری از جمهوریخواهان وفادار نبودنشان به ترامپ را با صدای بلند اعلام کرده اند که از جمله آنها «کالین پاول» وزیر امور خارجه پیشین آمریکا و «مایکل استیل» رئیس سابق کمیته ملی جمهوریخواهان بوده اند.

گروهی از مشاوران سابق جورج دبلیو بوش رئیس جمهوری پیشین آمریکا نیز به طور علنی از بایدن حمایت و در وب سایت های خود صفحه هایی برای جمع آوری کمک های مالی به نفع وی راه اندازی کرده اند.

با این همه، جمهوریخواهانی هستند که جانبداری شان از بایدن را علنی نکرده اند. «تونی فراتو» ریش سفید کاخ سفید در دوره دوم ریاست جمهوری بوش گفت که به طور قطع رای دهندگان جمهوریخواهی هستند که از بایدن حمایت می کنند اما در مورد این مساله با دوست و آشنا سخن نمی گویند.

نتایج نظرسنجی دانشگاه مانموت آمریکا که در فصل تابستان انجام شد، نشان داد که ۲۷ درصد از افراد مورد مطالعه معتقد بودند که رای های مخفی به نفع بایدن وجود دارد.

در همین حال، ۵۷ درصد نیز گفتند که افرادی هستند که مخفیانه از ترامپ حمایت می کنند.

به گفته «پاتریک موری» مدیر موسسه نظرسنجی دانشگاه مانموت، رسانه ها درمورد پیشتازی بایدن گزارش می دهند، اما مردم به یاد دارند که چه اتفاقی در سال ۲۰۱۶ افتاد. وی افزود: شبح رای مخفی ترامپ در سال ۲۰۲۰ گسترده است.

ستاد انتخاباتی ترامپ و متحدان وی این مساله را مورد توجه قرار داده و اعلام کرده اند که گزارش نظرسنجی از پیشتازی بایدن بر ترامپ در سطح ملی و در ایالت هایی با احتمال تغییر دیدگاه، اشتباه است.

با این وجود، ستاد انتخاباتی بایدن سیگنال می دهد که درمورد شانس وی در روز انتخابات خوش بین است. سفر بایدن به ایالت جورجیا یک هفته مانده به انتخابات مهر تائیدی بر این اطمینان است. بایدن همچنین در هفته های اخیر به آریزونا سفر کرد به این امید که این ایالت را به رنگ آبی دموکرات ها درآورد.

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا روز سوم نوامبر برابر با سیزدهم آبان ماه برای تعیین چهل و ششمین رئیس جمهوری این کشور برگزار می شود.

ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده