درخواست گوترش از ایران و آمریکا-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

درخواست گوترش از ایران و آمریکا

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد در اظهاراتی از آمریکا و ایران خواست تا برای شکستن بن بست کنونی در زمینه توافق هسته‌ای با همدیگر همکاری کنند. او البته اعلام کرد انتظار نمی‌رود تا نتیجه‌ای سریع در این زمینه حاصل شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۶ - ۱۰ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 29
کد خبر: ۷۵۶۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ آنتونیو گوترش ، دبیرکل سازمان ملل متحد در اظهاراتی از آمریکا و ایران خواست تا برای شکستن بن بست کنونی در زمینه توافق هسته‌ای با همدیگر همکاری کنند. او البته اعلام کرد انتظار نمی‌رود تا نتیجه‌ای سریع در این زمینه حاصل شود.

 

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد در کنفرانسی مطبوعاتی در زمینه امکان میانجی گری برای خروج از بن بست، گفت: کار‌های فراوانی وجود دارد که باید انجام شود؛ اما من انتظار ندارم که راه حلی سریع به دست آید.


او در ادامه تصریح کرد: من معتقدم همه، یعنی تمامی افرادی که وارد برجام شدند و دیگر گروه‌های ذی ربط، باید با همدیگر برای کاهش تردید‌ها و مقابله با مشکلات وموانع با همدیگر کار کنند.

 

او همچنین بدون پاسخ به پرسشی در زمینه امکان میانجی گفت: مسأله به تدریج در حال رفتن به سوی اوضاعی است که ما می‌توانیم توافقی داشته باشیم که برای صلح و ثبات در خلیج (فارس) و جهان ضروری است.

 

گوترش در ادامه افزود: برجام پیروزی دیپلماتیک بزرگ و عنصری ضروری برای صلح و ثبات در خلیج فارس بود. ما از این مسأله که توافق در موضع تردید قرار گرفته، متأسف هستیم.

 

او همچنین گفت: مشخص است مشکلات و موانعی وجود دارد. پیچیدگی فزاینده‌ای وجود دارد؛ چرا که آمریکا توافق را رها کرده است و اقدامات بیشتری را برای تحریم ایران به کار گرفته است. در همین زمان، ایران گام‌هایی را برای توسعه ظرفیت هسته‌ای خود اتخاذ کرده است.

 

جو بایدن، رئیس جمهور جدید آمریکا گفته آماده است تا به توافق هسته‌ای بازگردد. دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا در سال ۲۰۱۸ از توافق هسته‌ای به شکلی یکجانبه خارج شد و تحریم‌هایی را علیه کشورمان اتخاذ کرد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار