رونمایی قانونگذاران کنگره از طرح «فشار حداکثری» علیه ایران با حضور پامپئو-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

رونمایی قانونگذاران کنگره از طرح «فشار حداکثری» علیه ایران با حضور پامپئو

کمیته مطالعاتی جمهوری‌خواهان اعلام کرده روز چهارشنبه از طرح خود که خواستار اعمال فشار حداکثری علیه ایران است رونمایی خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۴ - ۳۱ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 20
کد خبر: ۸۴۵۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، «کمیته مطالعاتی جمهوری‌خواهان» اعلام کرده قصد دارد روز چهارشنبه در مراسمی با حضور «مایک پامپئو»، وزیر امور خارجه سابق آمریکا از یک طرح قانونی به نام «قانون فشار حداکثری» رونمایی کند.

 

این کمیته که بزرگترین گروه محافظه‌کاران در نهاد قانونگذار آمریکا است در بیانیه‌ای اعلام کرده روز چهارشنبه «رویدادی مهم» را در خصوص ایران اعلام خواهند کرد.

 

در ادامه این بیانیه تصریح شده این کمیته در حضور مایک پامپئو از طرحی به نام «قانون فشار حداکثری» رونمایی خواهد کرد.

 

کمیته مطالعاتی جمهوری‌خواهان گفته طرح مذکور سه هدف را دنبال می‌کند که عبارتند از: «گسترش دادن تحریم‌ها علیه ایران و اعمال‌ شدیدترین تحریم‌های کنگره علیه ایران ۲- تبدیل کردن راهبرد موفقیت‌آمیز فشار حداکثری به قانون و ۳- جلوگیری از پیوستن دولت بایدن به توافق شکست‌خورده ایران.»

 

«دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور سابق آمریکا بعد از خروج از برجام در راستای سیاستی موسوم به «فشار حداکثری» علاوه بر بازگرداندن تحریم‌های متوقف‌شده ذیل این توافق و اعمال تحریم‌های جدید به سیاست‌هایی تحریک‌آمیز مانند ترور سردار «قاسم سلیمانی»، فرمانده سابق نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روی آورد.

 

تئوری ترامپ این بود که این سیاست‌ها می‌تواند جمهوری اسلامی ایران را به مذاکره بر سر توافقی جدید به جای «برجام» وادار کند.

 

او روز ۲۰ ژانویه سال جاری میلادی در حالی از قدرت کنار رفت که در تحقق این هدف شکست خورده بود. ترامپ به دلیل نداشتن راهبرد در قبال ایران، تشدید بی‌مورد تنش‌ها با این کشور و جدا کردن مسیر آمریکا از متحدانش از سوی منتقدانش آماج انتقادات تند قرار گرفت.

 

دولت جدید آمریکا به ریاست «جو بایدن» ضمن اعتراف به اینکه سیاست فشار حداکثری شکست خورده گفته قصد دارد ایالات متحده را به برجام بازگرداند./ فارس

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار