شرمن: بعید است دولت ایران با ترامپ مذاکره کند-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

شرمن: بعید است دولت ایران با ترامپ مذاکره کند

نماینده دولت سابق آمریکا در مذاکرات هسته‌ای با ایران تحریم را در تغییر رفتار ایران بی‌اثر خواند و گفت بعید است ایران با دولت کنونی آمریکا گفت‌وگو کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۵ - ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 April 23
کد خبر: ۹۲۱۰
به گزارش راهبرد معاصر ، «وندی شرمن» نماینده ارشد دولت سابق آمریکا در مذاکرات هسته‌ای با ایران روز دوشنبه به بی‌نتیجه بودن تحریم‌ها در مقابله با برنامه هسته‌ای ایران اذعان کرد و گفت بعید است جمهوری اسلامی با دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا وارد مذاکره شود.

وی در پاسخ به توییتی درباره شکست دولت آمریکا در تحقق اهداف خود از تحریم ایران، نوشته است: «زمانی که اوایل دهه نخست ۲۰۰۰ اروپا شروع به مذاکره با ایران کرد، ایران ۱۶۴ سانتریفیوژ داشت. بعد از آنکه تحریم‌های تنبیهی اعمال و اجرا شد و اقتصاد آن‌ها را در هم فشرد، تعداد سانتریفیوژهای ایران تا سال ۲۰۱۳ به ۱۹۰۰۰ دستگاه رسید.»

شرمن سپس نوشته است که تحریم می‌تواند بر تلاش برای وادار کردن ایران به مذاکره متمرکز باشد، اما «بعید است که ایران با دونالد ترامپ مذاکره کند. آنچه احتمالش بیشتر است، این است که ایران تا انتخابات ۲۰۲۰ منتظر بماند.»

این مقام دولت سابق آمریکا این اظهارات را پس از آن بیان کرد که دولت آمریکا روز دوشنبه اعلام کرد معافیت‌های صادر شده برای واردات نفت از ایران را برای هیچ کشوری تمدید نمی‌کند و از ۱۰ روز کشورهایی که از ایران نفت وارد کنند، مورد تحریم قرار می‌گیرند.

پیش از این، «راب مالی» دستیار رئیس‌جمهور سابق آمریکا و هماهنگ‌کننده سابق کاخ سفید در امور غرب آسیا و شمال آفریقا در مورد سیاست «فشار حداکثری» دولت کنونی آمریکا علیه ایران نوشته بود: «سیاست تحریم قرار بود یا ایران را پای میز مذاکره بیاورد یا رژیم این کشور را از پای درآورد. اما نتوانست. ظاهرا پاسخ دولت ترامپ، اصرار به این سیاست شکست‌خورده است. با این کار ریسک تشدید تنش با ایران یا خروج ایران از توافق هسته‌ای، افزایش می‌یابد.»
 
فارس
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده