موضوع افغانستان بدترین سخنرانی ریاست جمهوری بایدن بود-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است
سی‌ان‌ان:

موضوع افغانستان بدترین سخنرانی ریاست جمهوری بایدن بود

شبکه خبری «سی‌ان‌ان» اعلام کرد که سخنرانی اخیر جو بایدن رئیس جمهور آمریکا بدترین سخنرانی ریاست جمهوری او بود که ادعاهای نادرست بسیاری را مطرح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۸ - ۱۹ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 10
کد خبر: ۹۴۸۵۹

به گزارش راهبرد معاصر شبکه خبری سی‌ان‌ان با انتقاد از اظهارات رئیس جمهور آمریکا در سخنرانی اخیرش درباره افغانستان نوشت که بایدن درحالی توافقنامه دولت ترامپ با یک گروه شبه‌نظامی را الزام‌آور می‌داند که این توافقنامه مشروط بر قطع روابط طالبان با القاعده و آغاز گفت‌وگوهای واقعی صلح بود.

این گزارش افزود: بایدن مدعی است که از این پس «زلمی خلیلزاد» معمار توافقنامه قطر به سختی برای یافتن یک راه‌حل سیاسی بین دولت افغانستان و طالبان کار خواهد کرد اما طی 3 سال گذشته اقدامات خلیلزاد منجر به تامین صلح نشده است.

شبکه خبری سی.ان.ان ادامه داد: مذاکرات صلح با طالبان به رهبری خلیلزاد منجر به واگذاری مناطق زیادی از افغانستان به طالبان شده است.

این رسانه آمریکایی همچنین با اشاره به اظهارات بایدن درباره خروج از افغانستان، چنین اقدامی را در راستای منافع استراتژیک این کشور دانست.

سی‌ان‌ان گفت: بایدن درحالی به خبرنگاران می‌گوید که تصرف افغانستان توسط طالبان بسیار بعید است که جامعه اطلاعاتی آمریکا درباره وقوع چنین احتمالی هشدار می‌دهد.

رئیس جمهور آمریکا همچنین مدعی شد که هیچ تشابهی بین خروج آمریکا از افغانستان و ویتنام نمی‌بیند، درحالی که براساس گزارش‌ها برنامه‌ریزان نظامی آمریکا مشغول ایجاد طرحی برای تخلیه فوری سفارت آمریکا در کابل درصورت وقوع تهدیدات احتمالی هستند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده