حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن
ظریف در گفتگو با الجزیره:

اجازه نمی‌دهیم آمریکا تنگه هرمز را ناامن کند

وزیر امور خارجه گفت: اگر آمریکا تصمیم بگیرد که تنگه هرمز را برای ما ناامن کند ، ایران این اجازه را نخواهد داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۸ - ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 02
کد خبر: ۱۰۰۱۱
به گزارش  راهبرد معاصر ، محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان در گفتگو با شبکه تلویزیونی الجزیره گفت: اگر آمریکا تصمیم بگیرد که تنگه هرمز را برای ما (ایران) ناامن کند ایران این اجازه را نخواهد داد.

ظریف تاکید کرد: اینکه جان بولتن به جنگ با ایران فرا می‌خواند مساله جدیدی نیست؛ سخن از جنگ در سال ۲۰۱۵ نیز مطرح شد، زمانی که جان بولتن در مقاله‌ای در روزنامه نیویورک تایمز نوشت برای نرسیدن ایران به بمب هسته‌ای باید ایران را با بمب هسته‌ای زد.

وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه گفت: اکنون کدام کشور در امور داخلی لیبی و سودان دخالت می‌کند؟ کدام کشورهای عرصه را بر قطر تنگ کردند؟ کدام کشور کودتا در ترکیه را طرح ریزی کرد؟ به حقایقی که در این کشورها رخ می‌دهد توجه کنید، آیا این ایران است که در این کشورها مداخله می‌کند؟ ایران خواهان افزایش تنش با آمریکا نیست.

ظریف گفت: ما این موضوع را به طور شفاف اعلام کرده ایم که هیچ نفعی در افزایش تنش نداریم. ما به طور شفاف اعلام کرده ایم که خلیج فارس و تنگه هرمز خط حیاتی ما هستند و ما برای زندگی خود به آنها وابسته هستیم. ما خواهان آن هستیم که آنها امن و آزاد برای دریانوردی تمامی کشورها و از جمله ایران باشند.

وزیر امور خارجه کشورمان افزود: دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا گفت که آمریکا هفت تریلیون دلار در منطقه ما هزینه کرده است. او منطقه ما را نابود کرد. خون بسیاری از آمریکایی‌ها به گردن وی است. این به خاطر آن است که آمریکایی‌ها بدون هیچ دلیل و هدفی در این منطقه کشته شدند.

مهر
ارسال نظر
آخرین اخبار